Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HALO HAPSITE MONSTRUMA VISE!!!!!!!
Ponjamke ti se u stau
g**p gluplji... a on hoće da povučeš mehanizme pa da kaže vidi šta hoće oni od nas iz RS.. samo ga pustite nestaće sa scene vrlo brzo, a ostalima će biti poruka da nije pametno to što je radio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mojne tisra...dodik vas vrti oko malog prsta...a vi vrtite ovaj narod..svi ostavke i to hitno
Đaferu ti si obično strašilo i kao takav predstavljaš svoje glasače.
Što ga Šmit ne skine i njeg i njegove pajdaše...
Jesi pito bakira smijes li dodiku poslat taj posljednji poziv??
Sefke imamo mi i mehanizme za lopove i korupciju pa niko ništa.
Za SDA stakore svrha participiranja u drzavi je da se sisa budzet, a neko drugi da im napravi drzavu i radi njihov posao. I onda prozivaj visokog predstavnika, medjunarodnu zajednicu, nekakve virtualne BH institucije, ove, one ... koji glupani. Meni koliko je poznato niko iz medjunarodne zajednice, ni bilo koji oficir iz UNPROFOR-a nije odgovarao za Srebrenicu koja je bila 'sigurna zona' UN. UNPROFOR oficiri iz tog perioda su mahom bili promovisani poslije epopeje u Bosni.
Uf utjera mi ova ljudina strah u kosti! Mile predaj se odma, dolazi dzefo i bookir sa granatama od 2000 metara!
Bravo dodo nemogu ti nista samo navali, ti radi oni samo bale kao dojence
ArkanovTigar A qrca i tigra iza tastature hahahaha kakav li si ti jadnik i paćenik Boga pitaj hahahahaha
Tako je Dzafer-beze! Kada ga uhapse sjetit ce se tvojih rijeci, ziv ti nama bio
Dodik se Sjebo! Zna da nema ništa od Entiteta RS! Sad pokušava da prepadne narod. Neće Niko ratovati, ovdje samo treba da bude sklonjen i da se vrati Republika BiH. Ubice ga neko kao Dzindzica, ne zato sto je dobar već sto je lud! Sjetite se luđaka prije 20 godina šta je pričao.
Boli me .urac za vama višeeee!
Sefik je pravi covjek na pravom mjestu
Zar si ziv Dzaferovicu .
Hahahahahahaha xaxaxaxaxaxaxaxax