Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inzko je uzor bosanskim uhljebima...nista ne radi a para kapa...
Neka ostane u tvojih 23% fildzan drzave. Svakako ih se nista ne pita u RS i H-B.
kad porastem biću Incko
Bosna i Hercegovina, zemlja za zabrinutog čovjeka.
neka se Incko i ekipa uhvate ozbiljnog posla, ima ga na pretek
Zasto mora ostati u BiH? Da se vadite kako MZ ne reaguje i opravdavate svoj nerad. Nek je tebi pola familije moralo se uvalit na budzet i jos njegujes taj pasivni stav da neko drugi mora rjesavati nase probleme. Radi ili daj ostavku Dzaferovicu.
ohr-u fali zahtjev za pojacanje eufora u bosni I krenut ce ciscenje
san svakog gradanina neovisne drzave da mu predsjednik ovo kaze
pa sta si ocekivao da ce jacat uticaj prema ljudima koji nista za svoju zemlju ne rade, sem da imaju nezasluzeno velike plate, sto bi nekog interesovalo ata je tam u nekoj drzavi kad njeni rzkovodioci sjede i palamude, koliko ste vise glupi sa tim OHR koji ionako vise nema ni svrhu ni smisao kao i 20 godina isti ljudi u politici koji ni jednu firmu nisu uspjeli obnovit.
Jedan pošten naš čovjek iz OHRa kad sam ga pitao šta rade tamo mi je rekao da ni sam ne zna. Mlate praznu slamu.
Kakvi su mulci ovi iz OHR-a tacno bi im se jos jedan genocid mogao desiti ispred nosa a" ne bi ponovo vidjeli" ,kao sto "ne vide " paravojne naoruzane organizacije koje im paradiraju ispred nosa nad narodom koji je prezivio genocid!! ...
Ovakav nefunkcionalan OHR nam ne treba ali kad vidis koliko nasi politicari kradu onda neka i njih,koji nas papci vode ohr nam je potreban
ako ostanu moraju radit posao i stitit daytonski sporazum.. ako to nerade ili nece da rade..kao da i nisu tu..
Pozvati UN i ostale MZ organizacije da realizuju medjunarodne presude! To im je posao!
Je li Inzko izrazio zabrinutost ?
Inzko djeluje zabrinuto