Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha dvostruki arsini za istu stvar. Pa majmune i mi Bosnjaci unosimo u reviziju pravo na pravdu, na sta ima pravo svaki pojedinac, a kamoli pripadnici naroda. Neustavan je dan vase genocidne.
@Muha9941 Vi stvarno mislite da se vi pitate u vezi BIH? To će vam se obiti o glavu brzih dana.
@Ismailji Musliman koji hoće da bude Šiptar? Hoće glupan da bude gluplji, jel bi to trebao biti prevod?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVAKA ČAST BAKIRE, USPIO SI DA UJEDINIŠ NIKAD POCJEPANIJU POLITIČKU SCENU REPUBLIKE SRPSKE, VRIJEME TI JE ZA POLITIČKU PENZIJU!!!!
SDA Bosnjacka mafija, ne mogu oni u svojim redovima da se ujedine, a predstavnici RS-a jedva cekaju ovakve ispade...
da je pametan ne bi bio u SDA
Uskoro ce bosnje da traze referendum da se ocjepe od RS.
Zašto novinari ne pišu više o tome da u skladu sa Poslovnikom i Kodeksom postoje sankcije za one koji ne obavljaju svoje dužnosti prisustvovanja sjednicama doma ? "U skladu sa članom 21. Kodeksa, Zajednička komisija za ljudska prava PSBiH, nadležna da provodi nadzor za primjenom i praćenjem poštivanja Kodeksa, Ako do danas nije bilo prijava zbog povrede Kodeksa kome je to u interesu i šta radi komisija za ljudska prava PSBiH?
pa uzmite slobodno, neće vas pojesti.
srbi su dusmani Bosnjacima bili i ostali
Dnevni podsjetnik da je prvi predsjednik RS osuđen za genocid, progone, etničko čišćenje i teror nad civilima. I to cijeli svijet zna.
Hebo to što oni neće raditi. Problem je što ih plačamo za taj nerad.
@Zilot Od kud ti znaš gdje ja živim.
bakir svaki put odigra kako srbima godi sve im na volej nabacuje
Jbt državni parlament nam ne radi, eto kakva smo država :)
mamu li vam lopovsku.......i jednim i drugim i trećim...
Neko rece, "stvari su su se zakomlikovale", to je tacno, samo sto to traje vec par decenija, ako ne i vise.
Ma jedini problem je što će se oni vratiti.
Ma sve ovo treba zatvoriti, nemaju sta kuci pa nasli nas ovde zaj... Pa svi kukaju, dajte ostavke, ima ko zna pričati i dogovoriti se...
Svi se pozivaju na Dayton kada im to odgovara, ali ga i svi krše kada im to valja... LICEMJERI, SVI OD REDA (x3)!!! Đubrad nesposobna lopovska!
df -u i ovom njihovom glavonji je antiustavno djelovanje privatan problem ,balijska posla !