Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad do oktobra treba izdrzati svu njihovu retoriku, i onda povratak na staro uz ogromnu inflaciju koja nas polako zdere.
kako god izbornjak se ne moze primijenit prije izbora, ako prodjemo na tom testu, mozda se i bude nesto moglp uradit, ako bude po starom, zasto bi se sada borili za nesto
Izbori BiH 2022. će biti najveći spektakl u ovom kraju svijeta, jedva čekam! Mogu mislit kakvih će sve zeza i šprdancija biti, kokice spremne 🎉🍾 Sretno svim kandidatima!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ljudi misle da je Bakir lud kada priča o robotima, a nisu sposobni da vide da je čovjek genije i da je postavio 2 robota u predsedništvo. Samo pritisne dugme i oni pričaju, pritisne dugme, oni ućute. Ako uspije da robotima zamjeni sve stanovnike, svi će postati građani, ne samo Bošnjaci.
Sve je to istina Džaferoviću, jasan je plan i način političkog djelovanja Hercegovaca škripara na najvećim pozicijama u Hrvatskoj. Pola Hrvatske "drže" Hercegovci, odnosno HDZ linija iz zapadne Hercegovine, i bore sa za iste ciljeve kao i u ratu. Ali zašto se ti javljaš, nikad ništa ni ti ni tvoja stranka niste uradili. Umjesto da pokažete narodu da se borite za njih, vi taj isti narod kradete. To je grijeh, ako imalo vjerujete u Boga.
Ma koga ćeš to branit?
Dzafer ne zna da prdne sam vec mora da pita Bakira. I ovo sto sada prdi isto nicemu ne sluzi, kao sto i on ne sluzi nicemu. Jednostavno da bi se reklo da on postoji pa malo prolaprda
Ja ovih heroja iz SDA
Ma neka tu se Babo bori a nama treba stranac niste u stanju 30g napraviti državu
Kome se ne sviđa nek ide! Je li to politika zajedništva? To je veći fašizam nego išta drugo! Bitno je drugima prebacivat da su krivi za sve. Tako je i onaj 2 Sv. rat započeo jer mu je jedan narod bio kriv za sve. E moj sinko, pokrij se ušima, pročitani ste..
Senilni starac...ko ce bolan koga napasti....kome je do rata idiote jedan...ratuj sam sa sobom i povedi Bakira sa sobom....
Pa tko te planira napasti?! Oni koji traže da za radno mjesto koje se zove 'hrvatski član predsjedništva' ili 'član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda' biraju Hrvati ?! Idi postrojavaj bradate mudžahedine, kao što si i navikao u ratu, a onda pričaj o 'građanskoj' državi i čudi se što ti ne vjeruju.
Vi ste kao sef drzave,najodgovorniji i najpozvaniji da se pozivate na PRAVO NA SAMOODBRANU,ko ce ako necete Vi.Tako i treba drzavnicki.Taj kompliment bih dao bilo kome na Vasem mjestu, bez obzira iz koje stranke dolazi.
Koja budala. Pa sutra nas čeka šengen, a još nema dogovora sa Hrvatskom da naša preduyeća brže prelaze granicu. Koji debil. Pa Hrvatska nas okružuje i bez te zemlje se neš razvijati. Republika Srpska je sve napravila da im se napravi most kod Gradiške a i autoput do EU mreže. Baš sve inaće je kraj. Ima debila.
Sad i ovaj dzihadske price, ko ce vas napast bola, sta vam je vise, samo ratne demagogije i prica, luda naroda
Opet huškanje. Ima li ovdje materijala za krivične?
fikus , ko će vas napast ? Vidi jednu stvar , jedini ovdje koji vrište . prijete ratom ste vi Bosnjaci , što je više manje jasno svima . Sjedi jedan 👎
Ma samo ti brbljaj ističe vam vrijeme ,6 sedmica tik-tak...
Skontao SDA Dodiku pomaze retorika odcijepljenja na svakom izboru pa ne bi li se ukrcali na zadnji voz. Samo kad ste dobili nalog od Bakira kako i sta, zaboravili ste da covjek nije a nit ce ikad biti politicar a kamoli dobar pregovarac. Tuga i cemer.