Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutorina je BiH!!!
Kako bolan mozes reci da Bihac nije bio sve do berlinskog kongresa. Izgleda da si bjezo sa casova Historije
Ne znam sta je tu cudno, covjek je iz SDA. Znaju Crnogorci koga mogu potplatit.
OVAKO TO RADE BH POLITICARI.MEDJUNARODNA ZAJEDNICA DA ODREDJENE PODATKE BEZBJEDONOSNIM SLUZBAMA ZA NEKI KRIMINAL ILI RATNI ZLOCIN PA ONDA OVI IGRAJU KAKO STRANCI KAZU.TOSE VIDJELO MNOGO PUTA A TAKO JE I SAD. JADNI SMO MI SA NJIMA .
Kao da je "SUTORINA" naš jedini problem. Komentarišete, a pola vas nikad nije čulo za Sutorinu dok nisu ovi naši "stručnjaci"pošli pričati o njoj. Samo ubace "kosku" da se glođemo. Da hoće oni rješavati druge važnije stvari, ali izgleda ne znaju ništa drugo. Ako ovako nastave izgubiće i ovo teritorije što imamo.
IZDAJICO !!!
JOS JEDNA SMRDLJIVA PRODANA GUZICA
izdajnici uhljebljeni u koloniji koji rade za strance ko da više: Crna Gora jednom, Crna Gora dvaput, PRODATO Crnoj Gori u ćošku... nek se pripreme sljedeći kupci... molimo bez gužve, ima mjesta na našim bankovnim računima za sve strance
Do prije dva mjeseca niko nije znao gdje se nalazi Sutorina, a sada su svi vrhunski poznavaoci historije, geografije, međunarodnog prava
Koji kompleks od RS-a :) Pa Bosnje, ako ste toliko sigurni da je RS dio BiH, sto je onda problem da Sutoriina bude dio RS i samim tim i BiH. Cemu tolika teznja za disktriktom? Kao, ako bude distrikt, bice vise bosnjacka a manje srpska? :)
Kad bi postala dio BiH, sta god bila, tu bi vlast imao Dodik, jer su etnicka apsolutna vecina Sutorine Srbi.
nema niko ništa protiv da bude rs, nego je stvar u tome da će to ostat crna gora i to je kristalno jasno. samo poneko ponegdje pokušava pokupiti političke simpatije na galamu i to je to, i u rs i u fbih podjednako.
Koliko si plaćen za to jade? Podržiš pučanstvo za tuki! Da li je pravni značaj imao dogovor neovlaštenih osoba u nekom zaseoku 50tih godina? Izgleda da jeste, nesposobna bagro. Nisi ti džaferoviću BiH i budućnost njena, niti si ti sudija niti kakav poznavaoc međunarodnog prava da o tome odlučuješ!
SAMO REFERENDUM NA NIVOU BiH O SUTORINI !!!!!!!!!! Nikakve komisije i ovi prodani političari koji su svoje g.zove namirili i sada je njih baš briga za ovako bitna pitanja o budućnosti zemlje.
Me budite naivni.Onog momenta kada je Amerika rekla da ne dirami Sutorinu to pitanje je bilo završeno
naravno da puno popularnija priča sada bila da se krene osvajački, nekom nacionalnom retorikom, ha bu, da će bosna vratit osvoit... ala bosna do tokija isl., i na tome bi i džaferović i cijela sda mogla profitirati, ali bi bilo jako na štetu države, koja tu nema šanse pravno ni politički. mi nemamo snage da izfinansiramo advokate za genocid, agresiju itd. a kamo li da idemo u pravne bitke koje je po svemu sudeći nemoguće dobiti.
pametno. populističke priče za stare i slabovide i toga se treba čuvati. pravilna procjena, bih nema snage da se sa susjedima ganja oko populističkih gluposti, a u državi haos totalni.
joj kako se licemjerno ponasate, prije neki dan ismijvate sve pokusaje da se Sutorina vrati i sve ljude koji rade na tome, kao ne treba nam to, dosta nam je problema, ne znamo cuvati ni ovo sto imamo, a sad kad je to Sefik Dzaferovic isto rekao samo u potpuno drugacijem tonu i obliku onda vam smeta, onda je on izdajnik, ne moze vam ba niko ugoditi, da ne spominjem ove placenike koji svaku vijest o SDA poprate svojim bolesnim komentarima..ne branim ovdje SDA pali su mi u ocima pogotovo nakon neadekvatne reakcije na ova hapsenja Bosnjaka..
Ovo je pitanje za referenduma na nivou cijele BiH
Pola nam se drzave nalazi pod cetnickom okupaciji a mi da vodimo neki spor sa susjednim drzavama to nije razumno. Treba uspostaviti kontrolu nad drzavom sto imamo a ne traziti jos vise problema.