Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT 385 ! KUPUJ 387 !
@BilinoPolje Ma daj molim te 387. Hajmo bojkotovati i 387 proizvode kompanija koje otpuštaju trudnice, hajmo ne iči u markete koji plačaju žene manje nego muške. Hajde da bojkotujemo 387 proizvode kompanija u kojima radnici rade 70 sati sedmično, u kojima je godišnji misaona imenica. U kojima su minimalne plate. Imali ko za to???
Jarane trolanje nikad nije urodilo plodom... Bojkot takodje ... Ako neko nema u glavi mozga da razmislja da je bolje da kupi domaci proizvod jer tako pomaze sebi i zajednici, onda je taj budala i bjez od tog smeca... neka kupuje ko sta hoce ali cu ja kupovati Samo domaci BH proizvod koji ima na trzistu a ono sto nema tek onda ali prije EU proizvod nego od susjeda
UGASITI KLADIONICE!
Dzaferović bi bio shvaćen ozbiljno kada bi odmah pokrenuo akciju zatvaranja paradzemata, osudio vehabijsku ideologiju i zatražio ravnomjerno razmještanje migranata po cijeloj BiH.
U BiH treba ocekivati svasta,jer ovi na vlasti mogu samo haosom i neredima i podmetanjima i zakuhavanjem medzunacionalne mrznje, opstati na vlasti. Jer narod stalno izlozen stresu od takvih vijesti,nema snage da razmisli racionalno i pozove na odgovornost nesposobne vodze. Njima je Gebels idol i Makijaveli.
Jado jadni šta češ Ti
Cuj… a nije zajedno sa Alijom bio jedan od onih koji ih je doveo u BiH i postrojio u (do tada) ponosnu Armiju BiH?
ja brzinski pročitah selfija
Šta, hoće li ih vrbovati ili šta?
Sta stitite ove selefije,to treba natjerati sve i jednog prvo da se obrije,kao divljaci zarasli hodaju,djecu prepadaju
@Vojnik_srece986 Kazu 3 stoje daju samo da bradurinu pustis
Sto ne pokrenes temu oko Buskog jezera?
SDA ih je dovela a HDZ ih vrbuje!
https://m.youtube.com/watch?v=WZdWZ4ec3VA
Nešto kao ukidanje RS-a :) :) :) :) Jesmo jadni :(
Nisam znao da ovi sto slikaju selfije imaju svoj pokret i da vrbuju ljude da im se prikljuce...
naivne i lakomislene ljude je lako vrbovati ... danas Sotona tumaci religiju ljudima .. koju god hoces on tumaci kako on hoce ... budala i krivi drva nikad nece nestati..
"ako se potvrde navodi iz medija, odmah je potrebno da vlast prepustimo novinarima jer naša država i uža rodbina zaposlena u njoj je ratardirana, ali razumijem, tako to ide kad sam sebe u pakšu" hahaha