Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha na sta je drzava pala da patriotske price nam pricaju ljudi koji su rat proveli u trezoru, Minehenu i ostalim kabinetima a najveci sinovi BiH su u zemlji zbog nerazjasnjenih ubistava ili cekaju presudu po sudovima sirom BiH...hvala SDA!
Komsic nije proveo rat u trezoru, al OPET vam smeta kad on udje u vlast sa SDA... SDA I KOMSIC SAMO NAPRIJED
Nek se SDA okani Bosne i Hercegovine i svima će bit bolje.
SDA stiti Bosnjake i Komsic, mislis da SDP,SBB I neki Pedja vole muslimane ?
@KahaneChai. Ako ne znas sta je ZAVNOBIH I AVNOJ, rado cemo te nauciti, jbg bivsi druze uvijek je bolje znati nego ne znati! Covjek kad ne zna nigdje nije pristao!
@KahaneChai Zaostala stoko, izgleda da vama jos nisu javili da je BOSNA I HERCEGOVINA SUVERENA, NEZAVISNA I TERITORIJALNO NE DJELJIVA DRZAVA priznata u svijetu u AVNOJSKIM granicama!
@KahaneChai. Ako ne znas sta je ZAVNOBIH I AVNOJ, rado cemo te nauciti, jbg bivsi druze uvijek je bolje znati nego ne znati! Covjek kad ne zna nigdje nije pristao!
Drugi su jaki onoliko koliko si ti slab. A imam utisak da nam SDA čini sve da budemo slabi?
ja sto cetnika ima na ovom klixu, staje ovo ba. iditite na portale cetnistana
ja sto cetnika ima na ovom klixu, staje ovo ba. iditite na portale cetnistana
Kada dan Armije BiH obilježavaju i komentarišu podrumaši. Hej živote mani nas se jeb.te.
A ko je branio ove prostore od agresora Turaka, Austro-Ugara i fasisticke sile osovine ? To nije trebala biti borba i oslobadjanje, sta li? Njih cemo trpati kako kome treba ( ovisno je li o nacionalnosti) u donosioce prosperitteta i nacionalnog oslobodjenja , budjenja i koje kakvih sranja kojim vole da masu sada. Eto nacionalno osvjesceni svi , nemaju sta da jedu ali imaju policiju extra jaku ( al' u k...), OS su jos gore.
Agresori kao i svijet koji je samo gledao, su idalje u soku i nevjerici, mislili su da zavrse posao za par mjeseci, da podijele BIH i njen najveci narod uniste... Ali su se zeznuli, a danas su idalje u cudu i pitaju se kako je to moguce, da dvije sile naoruzane do zuba nisu mogli da pokore jedan goloruki narod...
Najtužnije je da su oni koji se najviše kunu u Bosnu ( BiH) poslije rata dozvolili parčanje Oružanih snaga na tri ''etnička korpusa''. Svaki ima svoje etničke komandante, sjedišta unutar svoji obora, svoja pravila, svoje praznike , svoje oznake.. itd..
Očekujemo javljanje dopisnika iz Srebrenice, da vidimo postrojavanje i obilježavanje dana sile nebeske 😁
Kako samo lijepo izgleda ovaj patch sa grbom ljiljana na ramenu....SVAKA CAST! ZIVJELA ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE!
Srce heroja, inat tvrd.15 april-Bosna ili smrt!!
Sretan dan armije Bih svima koji slave na 23,6 %
Dodick sa genocidasima na aparatima
Slavna ARMIJA RBiH...Jedna i jedina!!!