Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton i entiteti ne funkcioniraju. Medjunarodna zajednica treba prihvatiti poraz i da njihov plan nije uspio. Zavrsiti taj experiment i vratiti stanje kakvo je bilo prije njihovog mjesanja. Republika Bosna i Hercegovina i bez entiteta. Kad je to u istoriji postojala ta Federacija ili Srpska u ovim granicama? Stranci ih izmislili, nek ih sebi kuci ponesu.
Nije iznenađenje da su stavovi SNSD-a opstruirajući. Ovo je novi izazov iz kojeg će bh. patriotske snage znati izvući najbolji odgovor. Ovo nije prvi put da se pokušava etablirati politika rušenja državnih institucija. Ovdje se radi o orkestriranoj politici destabilizacije, ne samo BiH nego i cijelog regiona. Za takve stvari koriste se različiti izgovori, a ovog puta povod je odluka Ustavnog suda BiH. Opće je poznato da se odluke ustavnih sudova sprovode i ne komentarišu.
Bakirova SDA nastavlja gdje je stala Aljina. Izgubit ce sve ono sto Alija nije izgubio 95. Vece je zlo za BiH i Bosnajke SDA nego SNSD i SDS zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ponavljanje historije, kada su nas stranci zavili u crno. Ovako su sa zločincom Karadžićem obave razgovor pa onda nakon toga zavrću ruke Kljujiću i Aliji. Vidiš da EU je veliko zlo za nas, umjesto da sad mi kažemo mi ćemo još više blokirati državu mi stalno četnicima propuštamo oni nisu zadovoljni sa 49% teritorije a Bošnjaci kojih ima 51% zadovoljni sa 25% e i treba nam ovo kad smo bez časti i dostojanstva
@tajfun2018 za 24h europa ovo može završiti samo im zavrnuti pipu i sankcije pa da vidiš kako mole
Pa ukinute prvo kantone u Federaciji . Toliko premijera i budzetlija na platnom spisku ! Pa onda pričajte o ukidanju entiteta
Kakav ćete sad zakon ili namet narodu progurati kao i svaki put do sad.
Stvarno mi nije žao što što smo glasali za Komšića. Bez njega bi Alijina Deklaracija bila mrtvo slovo na papiru.
sto bolan lazete narod i prijetite sukobima sva ova predstava je dogovorena sa wigemarkom i inckom da vam prodje dizanje pdv a na 22 posto e nema nista od toga wigemark i incko ce brzo vidjet ko su i sta su samo smra,ovi evropski a vi seljacki
I šta vi svi radite po tom pitanju osim mlaćenja prazne slame , ponavljate jedne te iste rečenice koje ste naučili napamet , a u suštini samo pokazujete nemoć pred Dodikom koji vas uništava na sve moguće načine , ne benda vas i radi po svom .
Pristali ste vi davno na ultimatume a ovi iz kvinte to su gomila lazova i licemijera
Tek ce se normalno zivjeti kad ovi isti ne budu na včasti kao i ovi ostali
Tri stranke SDA,SBB i DF pristale su na providnu igru nacionalizma jer osjećaju da gube od normalnih snaga ili ti četvorke!
Bakirova SDA nastavlja gdje je stala Aljina. Izgubit ce sve ono sto Alija nije izgubio 95. Vece je zlo za BiH i Bosnajke SDA nego SNSD i SDS zajedno.
Ksic ublehaner na sanjkanju sa ssnkom Jebe ga se za bjhaaa ahahaaaaa
Bilo bi monogo poštenije da ambasadori Kvinte imenuju svog guvernera koji će upravljati kolonijom BiH. Onda bi guverner i snosio odgovornost za svoje postupke. Ovako oni upravljaju BiH preko sivih eminencija i ne snose nikakvu odgovornost. Odgovornost prebacuju na domaće sluge a oni ustvari samo sprovode njihove odluke
jel ovo EU konačno poduzima konkretne korake? I vidi ko se buni? Vidi vidi ko se buni.
Ova 2 teletabisa nitko ne uzima zaozbiljno...
Dodik na aparatima a genocidna na koljenima
Bit će kako Dodik hoće i vi tu ništa ne možete kao što nikad niste mogli.
nduhinjaj se duduku ne moze on nista, sad ce on u prdekanu brzo vec je na crnoj listi.