Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo primjera gdje bosnjacka unitarizacija nija na djelu. Razlog - manjina
MOLIM DA SE UZME U OBZIR DA JE BOSNJAKA 1991 godine BILO NAJVISE U OPCINI MOSTAR, A DA IH DANAS NIJE. TOLIKO O USTASKIM LAZIMA TIPA MAJORIZACIJA, UNITARIZACIJA I OSTALIH USTASKIH LAZI. ISTA STVAR I SA PRIJARATNOM VECINSKOM OPCINOM STOLAC I ZEPCE! UGLAVNOM TREBA POCETI NASELJAVATI BOSNJAKE PO MOSTARU KAKO TO HRVATI RADE SA HRVATIMA.
NARAVNO U ISTO VRIJEME TREBA KUKATI DO NEBA KAKO HRVATI PREGLASAVAJU BOSNJAKE, BAS KAKO TO ZAPADNOHERCEGOVACKE USTASE RADE. DOK KUKAJU O "MAJORIZACIJI, PREGLASAVANJU", OVOM ILI ONOM, U ISTO VRIJEME BROJCANO POKLAPAJU MOSTAR, ZEPCE I STOLAC I JOS SU TOLIKO DRSKI DA TRAZE U TIM OPCINAMA JEDAN COVJEK, JEDAN GLAS?
nema problema dzaferovicu,ajmo to primjeniti na cjelu drzavu
ALI OVO JE FENOMENALNO, BILO IH MANJE U MOSTARU 1991 GODINE PO POPISU, PO UZORU NA ORTODOKSNE SRBE, KAO PRAVI KATOLICKI SRBI, OSNOVALI LOGORE ZA BOSNJAKE IZ MOSTARA, STOLCA I HERCEGOVINE U GLOBALU, POUBIJALI MNOGE, URADILI ISTU FASISTICKU STVAR KAO I CETNICI U PRIJEDORU, NAKON RATA NASELJAVAJU KATOLICKE SRBE U MOSTAR KAKO BI POSTALI VECINA I SAD TRAZE JOS JEDAN COVJEK JEDAN GLAS. NARAVNO SVO VRIJEME IMAJU PODRSKU TAKOZVANIH ZAPADNOEUROPSKIH KRUGOVA KOJI SVE RADE DA MOSTAR POSTANE STOLNI GRAD KATOLICKIH SRBA!
VI MOŠNJACI TERORISTI I JESTE PROBLEM I PRIJETNJA HRIŠČANSKOM MOSTARU SA VEČINSKIM HRVATSKIM STANOVNIŠTVOM.
JEDNOM IZDAJICE, UVIJEK IZDAJICE. VI KAD STE PRVI PUT IZDALI CRKVU BOSANSKU I BOSNU, ZNALO SE DA CE TE JE IZDAVATI DOK POSTOJITE U BOSNI! PETA KOLONA!
A gdje se ono vijorila svastika? Kod Bosnjaka jel,de? Kkako ste glupi. je,l netko od vas pravnik da bi znao zakone, koje ovaj gospon Djaferovic priopcuje. Koliko mi je poznato Hrvati su bili protiv jedne zborne jedinice. Ne moze se tako, danas kazes A a sutra B.Mostar nikada nije bio hrvatski grad. Mislim na one, koji imaju hrvatsko drzavljanstvo. Hrvati bi trebali nauciti znacenje "demokratije" pa tek onda da se javljaju.Vi sami izmedju sebe ne dozvoljavate svom pucanstvu da budu ono sto jesu. Kako onda mozete to pravo traziti od drugih se pitam.Kad osobe bez znanja se javljaju, nije cudo sto dolazi do mrznje, ne razmjevanja. Nova generacija, koja nije naucila osnovne stvari u zivotu su najgora.Oni bi trebali dobiti gratiam specialem sacra mentalem da bi bili posvjeceni.
Vala Džaferoviću i tvoje šuplje je dosta.
yebali ti bosanci mater bošnjačku i sandžačku....
Dosta mi je drzave koja ne moze da radi po statutu i zakonu, dosta mi je glupavog Dejtona.
Kad če neko odgovarat za logore u Mostaru, Heliodrom uz pomoću kojih su ostvarili dominaciju? Bošnjaci zaboravljaju i logore u PM.Onima u logoraškom savezu u Mostaru samo važno da se plati članarina da sebi u džep stave i čudno sad ovo sve što se dešava u Mostaru. Taj grad samo može biti neki distrikt ako se želi dalje suživota.
neće nitko odgovarati i to nije tema..pusa
Jadan ovaj grad, SDA i HDZ ce ga potopiti kad ove poplave vec nisu :(
Mozete li nas na jos koji nacin pokusati podijeliti ... Fuj !!!
Sve dok u Mostaru a i cijeloj BiH imamo u vlasti nacionalisticke stranke dogovora i napretka tesko da moze biti...navikli su oni da preko interesa određenih naroda zapravo ostvaruju samo licne
jel suprotno ustavu, moralu na kraju krajeva ljudskosti zajebavati narod kako ga vi zajebavate posljednjih 30 godina
¸Opet SDA sve dijeli .....