Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzasmine dira me Hakala
Dokle ce vise ova budaletina da zabavlja i nas i svijet.
Neko u Solun ,a neko u Bakince🤣
Pare same kapaju, a ti stojis mirno i drugi te slikaju. Ponekad bacis neku suplju i politicku nebulozu i tako svaki dan. A familiju uhljebio do 7 koljena. Uza porodica inkasira od drzave stotine hiljada maraka mjesecno a ti bosnjo sta si ti? Sutis i trpis dok ti javno kozu gule.
Ne mogu vise ovog fikusa da gledam
Koga predstavlja? Nas ili Bakira?
Baketova pudlica.
Ja bih uveo plan i program za gofinu dana ako to ne ostvaris odmah smjena i nikad vise u politiku a ne ovako, nista nikom a 10 milja u pađe svaki mjesec, eto glupanderi jedni glasajte opet za botove.
Ofingeru jesil šta odgovorio Americi na onaj dopis o vašim blokadama istraga korupcije