Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sefik isti dexter iz crtanog
Niksic isti Mume iz Mumijevih 🤣 Dzafer fikus, Komsic neki ljuti patak
Djes bulevar steram ti ga kevi...glomno sam je sinoć...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa ja da grijes svoju guzicu a ljudi da ginu … SDA PIJUN sijedi
Presipanje iz Supljeg u prazno dok se ti Dzaferovicu uz Izetbegovice haram parom bogatite. Za lijekova vam trebalo i ono sto ste uzeli u ratu i od privatizacije, bagro lopovska i ovo sto danas uzimate od akciza i poreza.
Oni pomoci plinom ali pitanje kakoko kojim cjevovodom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Abd insAllah napravit cemo mi gasne komore i u njima pravit istrazivanja nad Miševima,stakorima Srbima i ostalim stetocinama
Preći na geotermalnu energiju u Sarajevu - pa onda ako postoji interes od strane privrednih subjekata uvesti taj plin. Naime Hrvatska će to priključenje preko njene teritorije prikazati kao pacifizaciju divljačkih plemena u susjednoj primitivnoj BiH.
VFrenki... a primitivci vam valjali kad ste ih u HVO vrbovali da brane ustaške šupke od četničkog plijesnja... fuj.... kaj? Pa, fuuuj, NEE!
Mangaš
Pa nismo ni svoju drzavu deminirali, a kao pomoc cemo nekome 🤣
Azerbejđanci će zaprdit eto vam plina. Fokus blentavi nesposobni
Bogalju ne oglasavaj se nista vise, ni ti ni sef ti, molim te.
Nek nam posalju i drone iz proslog rata..hvala.
Ja mislim da si trebo dodati:Bice plin iz Azerbejdzana ako bude konsenzusa na nivou institucija BiH tj.aku bude bice.
A mozda treba razmisljati kako da se predje na novi izvor energije. Zemlje na zapadu ne mogu izdrzati ova povecanja cijena, a kako cemo tek mi.
Mogli su nam i vakcina dati. Sadakistan
Goouser... sta je cetnice olinjali...krijes se pod sifrom ...kao da si BOSANAC koji kao.pljuje po svojima. Marsh breeee u sto genocidnih smrdijaaa!
Ko će nama pomoći da deminiramo?
Demineri što se griju na plin neka pripreme pasoše😂
Докле се стигло са изградњом овог гасовода? То су само лијепе жеље чију реализацију ова генерација неће доживјети садашњим темпом изградње. Реалност је Турски ток.
to se kaze posto smo nesposobni da nabavimo plin dacemo deminere i njihive zivote za plin
ovaj prodaje deminere i njihive zivote za plin