Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet isti komentari,i opet ista priča.Halo ljudi imajte malo postovanja i nemojte biti nacionalisticki raspolozeni uvijek kada se nesto pozitivno dogodi.U svakoj vecoj zemlji,ovakve ljude ucine ponosom nacije,samo je kod nas rezonovanje jeli on:Ivo,Senad ili Ranko.Zaista bih volio da nas Bog unisti sve ili da nas nauci zivotu u toleranciji i postovanju.Momci svaka cast,ipak ste jednom ljudskom bicu spasili zivot,a drugog kaznili i sproveli da isposti svoje nedjelo.
ovakvih momaka mi trebamo, a ne ko one ispered suda
Pa ovako nam treba svako da gleda interes svih gradjana i cijele zemlje...
Ja mislio oni upucali nekog kriminalca pa dobili medalje, kad ono neko njih upucao..... salu na stranu, svaka cast momci, nadam se da cete biti strah i trepet kriminalcima
ALI SU Srbin i Musliman.....Boro i Ramiz....
...ja ii šta sad, treba ova vijest da bude spektakularna, paaa oni radee svoj posao... za to su placeni... isto kao sto rudar ide u jamu, pekar u kuhinju, hirurg u operac. salu!!!
ovi Bosnjaci su stvarno smotani pljackas prodavnice ranio lika ej pljackas samoposluge, mozes mislit koji je to kalibar kriminalca dvije rane, hvala Bogu pa ga nije ubio da nije tuzno bilo bi smijesno
Komplimenti
Ovakvih policajaca nam treba