Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal gdje prenos. 😂
Oštri predmet je pinceta
Zena je napala drugu i ova druga se branila. Dosla policija i kaznila obadvije. Napadnuta zena kroz plac i sklanjajuci pocupanu kosu sa cela i pita zasto ona ima kaznu a policajac kaze: Uato sto ste se branili i vi ste ucestovali u tuci.
Novinari cesto napisu da su se dvije osobe sukobile, iako to najcesce nije istina. Nego je najcesce da je jedna osoba napala drugu i ova se branila. Kao onda kada je lopov pokusao ukrasti pare pa ga ovaj uhvatio i pobio se sa njim. Nije fer napisati da su se osobe sukobile nego se neko branio.
Napisite kako je bilo. Dvije cure upale u stan zeni koja nije znala kome otvara vrata i isjekle ju. Najlakse je laprdati i ismijavati se.
Ouuuu moglo se odigrati lagani x,jer ni jedna nije pobijedila
Nekad kultna naselja Grbavica I i Grbavica II danes su prebukirana opancarima sa svih vuko...ina BiH tako da slicna desavanja nisu iznenadjenja....Ovaj nekadasnji grad je dohvatio dno demografske strukture i u istomu je potrebna hitna i nasilna cistka.
Faco i Hatic u suknjama🤣 hahhahahahhahaha
gdje je snimak nista bez videa da lajkamo
Bio sam ba KUMu kad su ih doveli. Muskarci se izbodu nozem, ali su se ove dvije isjekle pošteno. Znaci jedna od ove dvoje je izbusena od glave do pete, a drugoj je ruka bila zaklana, vjerovatno joj je noz otimala rukom…
Zbog dvije hamse sto su se malo cupale za kosu pola trotoara u policijskim trakama?! Dajte ba ljudi -_-
Sukob dvije influenserice. Dobro nisu čakije sjevnule
Gusketine
Ja nesto slabo viđam nasmijane zene...djevojke...sve je to stav pozor,ukočeno s istim izrazom lica kao najljepša najɓolja i svi su ispod mene...
Kako ce se nasmijat kad je svaka druga botoksirana . Smjeskaju se ocima al se ne vidi od umjetnih trepavica.
Nindže tijelom i duhom se pomarisale ✌️ Aferim žene
Cvijanovicka krenula prema istocnom Sa. i jedna gospodza koja nije iz Sa. ljubazno upitala gdje je Kobilja Glava i Cvijanovicka je napala sa turpijom za nokte.
Na youtube kanalima ActiveSelfProtection i ActiveSelfProtectionExtra, gdje čovjek svaki dan daje lekcije i primjere kako da se odbranite, naučio sam ovu metodu samoodbrane: 4D+1 = dominate deflect distract distance. Tako nešto. Kad se borite recimo sad osobom debljom ili jačom, morate distract, a to se može oštrim predmetom ili udarcem u nezgodan dio, da ne pređe u odmjeravanje fizičke snage.
Dzaba teb 4D+1 kad tebe neko saceka iza zgrade ili te rokne pistoljem uglavu sto je veoma prisutno u sarajevu jer svako moze mahat pistoljima kako hoce i kad hoce
Da nisu se neke omiljene tviterasice potukle
Ugrozene su zene puno danas,od jezika ubise mlateci,od nekulture ,odbrusi ti ako si slucajno stao blizu doticne, jer je vec nervozna,pocele se i mlatit,muskarci skontali samo ih zaobidju,a sto se tice prenosa ima na sport klubu 1 i na animal planet,cudovista.
Istina. Dobivao sam prijetnje i najbrutalnije riječi sam čuo samo jer sam nekoliko djevojaka rekao da sam se u njih zaljubio i da bih volio da ih obljubim, počupam za kosu, ližem, uštinem za guzicu, i ponesem ih sebi u krevet. Kao one će meni odvaliti bubrege i zube, sastaviti me, istrest sav bijes, ostaviti modrog, ma gore nego muškarci neki što znaju prijetiti. Rekoh mala nosit ću te u zubima i sažvakati.