Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se Hrvatska ne izjašnjava o potezima proziv korupcije koje povlači njihov nominalno najveći saveznik?
Tko je taj nominalno najveći saveznik?
Sankcije su usmjerene protiv pojedinaca, njihove imovine, novca, blokade racuna, blokade imovine, blokada poslovanja sa zapadnjackim firmama, znaci u sustini tjera te u Rusiju sa parama. Zadnji put kad su ameri tjerali u Rusiju sa parama, svi su popusili foru, jer postoje odredjeni dogovori izmedju sila. Nije ni Rusija luda da krimosima bude utociste, lose utice po nju samu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trenutak kada EU (neki) i Velika Britanija se pridruže ovim sankcijama, tek tada će imati pravi smisao.
Žalosno je sve ovo.Da smo svi,bez obzira na nacionalnost,iskoristili prijatelje širom svijeta,do sada bi bili mala Švicarska.Ovako likujemo nad nevoljom drugih,a živimo u istoj državi.Malo nas je,ali smo govna.
Kako to da amerikanci znaju vise o korupciji u BiH nego nase sudstvo? Ovo je samo potvrda da ja sudstvo politicko i da njime upravljaju ove nase glavonje.
Lagano ide, upozoren je, nije stao. Američke firme stavljaju zabranu na poslovanje s firmama koje su dodine, prointer itd. Zabrani mu nabavku i kljuc u bravu. Da ne pričamo o tome da mu npr Microsoft ukine licence za korištenje. Plaho se kur či pred amerikom.
Pravo pitanje koje bi trebalo postaviti ako je tačno da niko iz SAD neće moći poslovati sa sankcionisanim osobama, dakle kakve posljedice to ima na državne institucije obzirom da je dotični član predsjedništva koji direktno odobrava ključne projekte u istim
Da Bosna ima sistema nebi kakir vise mogao kandidirati, nek se stari policari jednom maknu. Ovako nesto samo u Bosni moguće...a izgleda samo jedan kriv na svemu, fuj
Pocelo je sjebavanje dodika i to vise niko ne moze zaustaviti
Sve je ovo uzalud,dokle god s nama upravljaju stranci.naše pravosuđe šuti i nikom ništa. Sve je ovo sramota za naše pravosuđe
Ovo dudeka ne pogadja ni 0,0%
Sve treba odmah pohapsiti i na tešku robiju uputiti,tad će 100% biti sankcionisan i od života i ljudi
Znači ove lošije ssnkcije su Dodigu
Jedva su bosnji na to čekali 😂😂😂 klix samo o sankcijama 😂
Nikakva razlika: Dodik netaknut, (č)entitet netaknut. Pogladajte kakve sankcije su uveli Iranu: 1500 sankcija pri čemu ni naftu ni metal ne smiju prodavati, a niti mogu obavljati ikakvo bankarsko poslovanje sa svijetom jer su skinuti sa SWIFT- a.
De Klix,pali još malo svoje muslimane,iako znate da sankcije možete okčiti mačku o rep.
Ne mogu mu ni pera odbiti !
Nikakva razlika: Dodik netaknut, (č)entitet netaknut. Pogladajte kakve sankcije su uveli Iranu: 1500 sankcija pri čemu ni naftu ni metal ne smiju prodavati, a niti mogu obavljati ikakvo bankarsko poslovanje sa svijetom jer su skinuti sa SWIFT- a.