Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ev pozdrav iz Turske. Jedem i pijem koliko zelim . Istu cijenu u Hr sam placao samo smjestaj.
Turska je zakon za 780€ sam ljetovo sa porodicom hotel hrana usluga more plaza sve na visokom nivou Prvo sto sam reko svojima kad smo popustili kofere zasto prije nismo dosli ovdje. Za 3x manju cijenu provedete se i odmorite mnogo mnoho bolje
Turcima daj baksisa i nosit ce te iz sobe na plazu ko kauc... kakva HR sta vam je
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Turska, Grcka, Spanija.. sve jeftinije i osoblje puno ljubaznije od komsija..
Pita klix VRIJEDI LI? Ma vrijedi....hahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣
Joj kako ne kontate ništa jbt, pa neka hrvati sad deru strance do kože sa cijenama, podržavam ovo na max, snaći će se bošnjo kad ode u dalmaciju, a strance oderat što više sa cijenama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Horvacija je postala destinacija za imućne strance. Bošnjo više nema šta da traži u Lipoj Njihovoj sa svojim paradajzom i paštetom.
Kako kome
bazeni u austriji 2 kafe 2 vode 14€ , otislo je sve ljudi
Odavno ne ljetujem u Splitu od kako ljetujem na otocima. More mutno, puno mulja (nadam se da je zbog toga), kola u kafiću 3 eura, hamburger 15 eura ko da je krava pasla na Himalajima. Split prođem samo zbog broda. Čak prije odem u Imotski u Lidl nego u Split.
Lijepa Turska@
Non merci
Pa ja sam u petak bio u City centru u Orašju i platio kavu 11kn, e sad ako neko nema nek pije ko ja u Orašju i plati 10maraka ulaz na bazene i mirna bosna.. Ne ides tako gdje ti je skupo logicno.. Znamo svi 100 mjesta na jadranu gdje je jeftinije.. Al ne.. Senzacionalizam na najjače
sta vi znate sta je Carpe Diem na Hvaru
Prošle godine u novebru bio sam na Havajima nas četvero potrošio ok 3500$ za sedam dana plus renta car hrana vođa kristalna čista temperatura vode ljepota najljepše mjesto na svjetu.Prija deset dana bio u San Diego california 5 dana potrošio 1180$ doručak uračunat .sve je super osim pacifik okeana hladna voda jaja otpadaju..Kako vidi po vašim pisanjem da su Hrvatići skuplja od californije
malo ko moze izdvojit 1000€ za bilo gdje
Samo cekajte, sa tim cijenama imati cete goste na jedan dan. Samo cekajte….Ja znam ko sigurno nece doci, a za ostalo prema vasoj zasluzi.
Sto zamagleno ime lokala? Why
Nadju svake godine isti artikal ,promijene par recenica I udari po komentarima. Ko ima ici ce,ko nema nece. Izgleda da je promorje Hrvatske glavna tema u julu I augustu. Hajde ba, neka ljudi idu gdje im je cejf.Svako ganga gdje mu je bolje.
Pa svima je cijena ista. Nekom je ok nekom ne. Nama Fadil napravio da nije ok.
to je vise nego u njemackoj