Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ostaviti Informatiku, Matematiku, Fiziku, Hemiju, Fizičko vaspitanje i Strane jezike ostalo sve ukinuti i mirna Bosna.
Zaboravih i BHS da ostane.
A vjeronauka Allah te nagrdio?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pametno. U Bosni se slavi 1439. godina, a vi biste uvaljivali nekakvu demokratiju.
To će biti 2 generacije budućih automatskih glasova za SDA, obzirom da će im dovoljno isprati mozak da ne postoji ništa bolje.
ministarsvo racuna da ce omladinci do 7 razreda vec preko grane pa da ih uce drugi...
Mislim da je dobro to što su ga prebacili, tekstovi i problemi koji se obrađuju po NPP i koji se nalaze u knjizi su za malu djecu. Naprimjer jedan text govori o mafijašu koju je upao u tramvaj sa pištoljem. Došla je policija i uhapsila mafijaša. Bukvalno tako. Pitanje te lekcije je ko je tu pokazao moć a ko autoritet...čak i moj šestogodišnji brat je odgovorio na to pitanje...
Građansko obrazovanje Mi divljaci, daleko od građana Moja okolina Upoznaj svoj fildžan
Prvo se želi izjednačiti s Tuzlom, pa sa RS-om, a onda je neko pokazao bolje rezultate u tom uzrastu i na kraju to ima samo kod nas (u BiH?). Istina je da samo nešto mijenjaju da pokažu da su za 4 godine nešto radili, mada se suštinske promjene mogu nabrojati na prste, a promjena nabolje i nema.
Uvešćemo "PAPANSKO OBRAZOVANJE".
normala,nek ste vjeronauk uveli jbm vam klicu seljacku
problemi u swedskoj zdravo
Uvesti kao u Danskoj 12 godina osnovne
Treba uvesti Islamska nauka 😂😂😂
Balije, ucite cirilicu - trebat ce vam. ;)
Novinari, kad imenujete nazive predmeta u tekstu, onda je red (a valjda i pravopisni uzus) da te nazive, na odredjeni nacin, istaknete. Primjera radi - meni su predmeti poput "Gradjansko obrazovanje" ili "Moja okolina" nesto sasvim novo i, navedeni kao u tekstu bez ikakvog isticanja...pomalo zbunjujuce. Izmedju ostalog, je l'?
Što ih zajebaste
Hajdebogati imaju vjeronauku 😂😂😂
Je**a vas matematika! U zivotu koristi od nje nisam imala a mrzila sam školu samo zbog nje!
@pascal Imam 40 godina. Nikad u životu mi nije zatrebala matematika, izuzev četiri osnovne računske radnje. Znači NIKAD! I da mi sad spomeneš ijedan matematički termin, ne bih za njega znala. A logika mi je odlična. Apsolutno pobijam tvoju teoriju.