Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi neka zahvale legiji i dodiku a mi cemo baketu sto smo 3 zemlja svijeta i sto cemo i jedni i drugi nestati...
milo i zoran su mrski srpskim nacionalistima
Pa zato su ga Rusi i ubili Jer je htio u Eu
Da je Srbija ušla, ušao bi komplet cijeli Zapadni Balkan i u NATO i u EU. Nego ovako su Rusi preko svog proxija Srbije razvukli krizu na 3 decenije. Njima je i nestabilan Balkan bolji nego stabilan, a u EU i NATO.
Srbija je šampion ubijanju ljudi koji su je u stanju odvest u normalu i ne živw mitomaniju. Zato i zaslužuju ovog kojeg imaju sad.
Nikad srbija nece biti EU a ni mi. Jugoslavija nas je stitila od rusije sada nema niko. Zbog SDA korupcije i neznalica sa laznim diplomama nasa domovina BiH je pred raspadom.
@8284 Pa to ti dodje isto.Ili drzava pred raspadom ili raspali neodrzivi savez dva neprijateljska entiteta,sa mogucim trecim.A to neminovno vodi disoluciji drzave,prije nego ujedinjenju.Suvise su udaljene ideje 3 naroda o zajednickoj drzavi.
milo izdao srpstvo jer se okrenuo ka crnogorstvu
srpsko i izvorno crnogorstvo su nedeljiv pojam i jedno te isto.montenegrini su se zakacili za nekoliko stvari koje nas dele i vrte 3,4 price a zanemaruju hiljade stvari koje nas vezuju,da je pola srbije pa i ja po babi poreklom iz CG.posle 1690g i velikog talasa seoba srba siptari naseljavaju kosovo a plodnu sumadiju koja zarasta u sume i tad dobija to ime(zvala se trivalija)neseljavaju srbi hercegovci i srbi crnogorci
znaci srbi se doselili iz hercegovine i iz crne gore? odakle oni tamo? jbt pa vi toliko petljate sa svojim mitovima i bajkama kao da vas je sve deretic indoktrinirao hahahaha koji ste vi kompleksasi to je nevjerovatno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako svi volite da se bavite Srbijom, a Srbiju optužujete za isto.
gooUser1678573991 nismo mi poslali ljude u beograd da govoree ljudima da su bosnjaci nego ste vi poslali ljude u sarajevo da ljudima prodaju suplju da su srbi.
Može nam se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
milo 🇲🇪
ubistvo Dindica, prelom Srbije ka putu litijama, mafiji, pranje mozgova i krezavoj braci putnovci
đinđić je bio prvi demokratski premijer drbije mnogi u srbiji su bili obradovani viješću da je ubijen
Boracka udruzenja maraju pozvati na okupljanje i formiranje struktura van sastava OS kao odgovor na prijetnje Milorada Dodika. Obavijestiti americku ambasadu o namjerama i zatraziti podrsku.
prvi demokratski premijer srbije mnogi u stbiji su bili obradovani viješću da je ubijen
Što se tiče odnosa prema BiH, ne vidim neku veliku razliku između njegove politike i ovih danas. Ali, Srbija bi danas bila puno manje nazadna i primitivna da je ostao među živima.
koštunica nikad nije odgovarao istraga dosla do njega i tu stala pobrisala glupe zemunce a glavni ostali
Kad se završi ovaj rat u evropi i Rusija potpiše bilo kakvo nedovršeno primirje, nešto kao mir između sjeverne i južne koreje, onda će najgore proći mali saveznici ruske agresije.