Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar predsjednik. Samo šteta što je imao djecu.
Aliju najvise trebaju da stuju oni u Banja Luci. Svojim potpisom, Alija im je dao drzavu u drzavi
Šteta što su i borci i heroji odbrane imali djecu. Očevi im bili heroji i borci a djeca nargilaši, pičkhurine, kukavice i turbofolk iz.ebani retardi..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Alija je Historiska licnost ali ne treba od njega praviti MIT,vec trebaju historicari da istraze i donesu sud.U julu 1990.g. imao sam priliku da ga upoznam slucajno kod Muhameda Cengica.Dojam i misljenje o njemu tad i danas su se promjenili poslije uvida u neke dokumente,video zapise kao i poteze za vrijeme rata koji su bizasli na vidjelo.Danas mislim mislim da je bio lisac i da nas je na neki nacin obmanuo.
Musliman nisam, ali volim popiti rakijicu i gricnuti malo svinjskog pečenja, šta ima loše u tome?
Alija r.a. je bio dobar čovjek, ali je bio i loš političar, čim je pristao na Daytonski sporazum. Medjutim danasnji bh političari, probosanski, nemaju ni viziju, ni strategiju ni plan kako dalje osim borbe za vlast i fotelja, ambasadorska mjesta, blaćenje i opstruiranje svakog ko nije iz njihove partije itd... Umjesto da okupe tim stručnjaka i razrade strategiju daljnjeg djelovanja... Bez vizije, cilja i sluha, to je nažalost realnost probosanskih stranaka
Hobotnica SDA a gdje su zlatne kašike
Dobro smo i do sad opstali kako nas sposobni vode!sin mu samo zna reći "moooj otac znoooote"...i "ja i?"..mostar je prodao za ženin ćeif,okružio se nesposobnim ali njemu poslušnim lupežima koji nisu sposobni mjesnu zajednicu da vode a kamo li državu.pa mu laktaški đilkoš i kabadahija usred predsjedništva piša po nama.bolje smo stajali 93' nego sada.bar su nas sposobniji vodili tada.
Obranili 30% teritorija koje i danas kontroliraju
jes ovim smrdljivim srbima krivo sto su od golorukih muslimana izgubili namjestenu igru od EU, embargo na oruzje, bili su nas pripremili ko tovne pilice srbskim koljacima. Kad smo se poceli braniti umjesala se Amerika ,zvoni crveni telefon rah. Aliliji ako ne prestane ofanziva prema Banjoj.L da ce Sarajevo bombardovati, ovi sto komentarisu da je prodao ovo ono, isti nemaju pojma sta se desavalo 90tih.
Zato sto: SDA nije htjela da radi na lokalnom razvoju, zato sto su ponizili obrazovanje-ucitelje-profesore, zato sto je ista izdala povratnike u RS-u, zato sto je lopovluk bio vazniji od drzave u koju se kunu. Sto sijes sada beri. Obicna balkanska smrdljiva stoka.
Goli otok je bio mila majka
RAMIZ DELALIC CELO JE MOJ PREDSJEDNIK!
Znamenita je Alijina izjava : Može vako a može i nako.
Ma ajde stanje je kako tako.Bitno je da jedemo zlatnim kasikama
Rezultat njegove politike i pristupa politici osjetili smo kroz najtezih 30 godina kako ih je njegova stranka i nazvala u svom plakatu za izbore. Politika mu je katastrofalna, a ideologija zasnovana na vjeri, bila je tek izgovor da danasnja ekipa mladih muslimana i njihova djeca i unuci postanu mulitimlioneri, Dakle Cengic, Zivalj, Bicakcic, Izetbegovici. Mozda samo Latic nije milioner, ali je porodica dobila brojne privilegije. Porazno za BiH kao drzavu
Hvala za RS, sultana i sultaniju, zlatne kasike, pokradenu drzavu, privatizaciju koju ste donijeli u sred rata kad je na 20 metara od predsjednistva pucalo a vi se o tome bavili i hvala za ostalo sto mi je promaklo... dok smo mi ginuli za vasa dupeta. bolje bi za ovu napacenu zemlju da se dinastija te porodice nikad nije desila...
Koja moraš biti bitanga da bih poštovo lik i djelo ovog ološa.
Najveci izdajnik u Bošnjaka