Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek Hrvati svojim primjerom u mjestima gdje su vecina npr. HNK sto su nad Srbima pokazu Bosnjacima kako treba sa manjinama, pa da se isti model primjeni u FBiH.
@Dobrisa …kakve ba "ZUPANIJE"?
@Herkul Odavno nešto pametnije ne pročitah.Kapa do poda majstore. by:Razočarani član b-h cirkusa(inače Bosanac Musliman)!
Zanimljivo da se Hrvati i Srbi u BiH kurče samo tamo gdje su većina kao što je RS ili par hercegovačkih kantona. I Kiseljak je nešto spominjan. Tamo gdje su Bošnjaci većina imaju svi sva prava od jezika pa do učešća u vlasti po Ustavu. Ponosan sam što sam Bošnjak.
jebote u kojem ti lažnom egoističnom nacionalističkom balončiću živiš
@MOSAD Reče neko kome je cionizam ideja. Nick upućuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HDZ trazi i vise od onoga sto im pripada, a drugima ne daju ni ono sto im pripada.
I JA OSPOROVAM KONSTITUTIVNOST KOMPLETNU U BOSNI. NIKO NE SMIJE BITI POVLASTEN RODJENJEM, NIKO NIJE ARIJEVAC, SVI SMO MI ISTI I TREBAMO POLITICKI I SVAKAKO U SISTEMU VRIJEDITI ISTO. 1. JEDNODOMNI PARLAMENT BEZ DOMA "NARODA", KOJEG CE BIRATI SVI GRADJANI NA CIJELOM PODRUCJU BIH 2. JEDAN PREDSJEDNIK KOJEG CE BIRATI SVI GRADJANI BIH NA CIJELOM PODRUCJU BIH 3. JEDNA VLADA ZA CIJELO PODRUCJE BIH ------------------------------------------------ TO SU JEDINO BIH MOZE PRIUSTITI BUDZETOM!
Zar nekome treba konstitutivnost Srba tipa one dvojice ( Sulje i Sabahudina ) iz općine Stari Grad ...???
A tko je to konstitutivan u manjem , šumom obraslom, entitetu ...? ? ?
glup si ko noć!
@orion101...... To kod tebe svanulo ...??? Pametno babino ...!!!
Ovo se tako jednostavno moze rjesiti tri entiteta svak ima svoje pa bujrum.Vako ce mo se zajebavati i zamarati do sledeceg rata.
Konstutivnost naroda jedne zemlje je najveca moguca ubleha koji su skrojili u dejtonu... gradjanska prava (a ne nacionalna) koja za interes imaju poboljsanje zivotnog standarda za sve gradjane BiH je jedina ispravna opcija.
Treba dati konstutivnost u HNK, pa da bude kao u KS gdje se Mujo i Haso izjašnjavaju kao Srbi zbog stolice. Sve legalno i po zakonu.
Zašto onda Dodik onako strasno grli Čovića neki dan? Da li je možda i on kao Karadžić početkom devedesetih nagovarao Aliju da pobije sarajevske Srbe jer njemu ne trebaju?
nisu oni djaba najvjernije nacisticke sluge bili,krv nije voda
reče bošnjo, potomak handžar divizije
a ti se odmah nadje uvrijedjen bas cudo
Dodik je reko da Srbe ne zanima Mostar
Pučonstvo zno. Glosojte zo Ho De Ze. Spavaš li mirno Milorade? Ja mislim da spavaš..boli tebe đoko za Srbe kojima ne gazduješ
I jedni i drugi su nacisti i tako se i ponasaju - a moze im se zbog podrske koje imaju na zapadu da u njihovo ime i za njihov racun odradjuju ciscenje muslimana na Balkanu. Snajperista se Trebevica se proglasava liderom Balkana, nacistu Covica u audienciju prima Papa, ili posticu Dodik i Covic da prijete Bosnjacima otcjepljenjima kada ovi dignu glavu nakon cega se "dobronamjerno" umijesaju zapadnjaci i porucuju prije svega Bosnjacima, ne Srbima, da se Dejtonski sporazum nece mijenjati.
Previse dugo traje sex izmedju covica i dodika, a nigdje prinove. Mislim Dodik mu ga nevadi iz cmara al dzaba
Sve na stranu....nego zasto je Vucic rekao "moramo prihvatiti trasu autoputa koju odrede Bosnjaci"? Zasto onaj drugi klovn zabavlja Sultana....samo sto mu stope ne ljubi??? Zasto nema komentara od Dodika na sve to???? Zasto su turci podnijeli zahtjev u UN za ukidanje naziva republika srpska??? Why o' why?????