Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdi ovo. Narucena paljevina.
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Ljudi, nemojte molim vas pisati stvari o kojima ne znate ništa. Ova Krivaja koja je izgorila, već 10-ak godina nema ništa sa IP Krivajom o kojoj vi pišete. Ovo je Krivaja TMK (tvornica montažnih kuća), preduzeće u 100% privatnom vlasništvu. Nekad bilo u sastavu IP Krivaje, ali već nekih 10 godina, potpuno odvojeno od nje.
sve je ovo smisljeno da se proda za 1 marku privatniku. nema ovdje zivota masovno se treba iseliti iz ove zemlje.
Pa ako cemo realno ljudi,do jucer se jos uvijek dimilio iz Krivaje,i to ne malo,vec bas se dimilo...kako da obave onda uviđaj?
Ako je sve bilo ulagano u opremu, a objekat ostao prastari, s lošim elektroinstalacijama, onda se požar samo čekao. Pretpostavka o opasnim matrijama - najvjerojatnije gromobran koji je radioaktivan - govori tome u prilog, niko to nije ni takao, a ljudi su u tvornici radili kupajući se u prvim zracima sunca - pardon, suviše poetski i nerealno, kupajući se u radioaktivnim zracima.
Apsurdistan !
Hajd sta ima veze, moze sad tu jedna dzamija ili trzni centar, bice bolje tako.
neka, polako, ima vremena
Pod "opasne materije" misli se na radioaktivno zračenje jer je na krovu izgorjele zgrade bio radioaktivni gromobran.
A NIKAD NECE BIT NI ZAVRSEN. (REKO BAKIR U SEBI)