Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus počinje, cirkusanti Konaković i Čardžić
Ova vlada je svakako sama od sebe cirkus... Od premijera pa nadalje....
E ovo je glavna priča.Jebo ti jmbg i sve ostalo , glavno je koja će stranka stavit svog čovjeka u koje preduzeće i kako izvlačit pare. Sve se svodi na to.
Kada ce biti vijest: duznosti razrijeseni parlamentarci I drzavni sluzbenici koji ne dolaze na posao
Slogan SDA za izbore 2014. - Pustite nas da nastavimo krasti.
Ispod tog Manjim slovima - Konačno iskreni.
Za građane, najbolje rješenje je ukidanje kantona. Tako bi se ostvarila najveća ušteda.
JEBEM VAM MATER FOTELJAŠKU!!! POGLEDAJ TE NA ŠTA LIČE ULICE, KAMENJE KOJE STE BACALI U TOKU ZIME 2012 DOČEKAT ĆE ZIMU U 2013 GODINI, TRAVU I PARKOVE NIKO I NE ČISTI, JKP RAD I NJIHOVE UPOSLENE NISAM VIDIO OD JANUARA 2013 GODINE. (ČUJEM 50% UPOSLENIH SVI NA BOLOVANJU)!!! DEPONIJA SMEĆA JOŠ MALO PA ĆE BITI PO ULICAMA GRADA!!! JEBEM VAM MATER NERADNIČKU I LOPOVSKU!!!
Ovo i nije baš istina.Parkovce zaista vidim da stalno rade ,ovih dana kose travu , jutros sam ih vidio na otoci farbaju klupe uz Miljacku.Takođe vidio sam ih neki dan kako pokošenu travu bacaju u Miljacku a trebalo bi valjda da se odvuče.Ali lakše je samo pobacat u Miljacku.
DAJ MOLIM TE RADE, KADA ĆE JEBENO KAMENJE SA ULICA POKUPITI??? TRAVA JE METRIMA NARASLA, GDJE GOD SE OKRENEŠ, NE GOVORIM O VILSONOVOM ŠETALIŠTU I UZ MILJACKU, PA NIJE SAMO MJESTO OVIM IZ RADA UZ MILJACKU, KADA ĆE POKUPITI SMEĆE IZ MILJACKE??????? NIKADA!!!
Bolje bi vam bilo da ste naredili svojim marionetama po ministarstvima da uplate novac za bebu, nego sto se gurate da zauzmete sve fotelje u Kantonu. Nije vam dosta 20 godina vladavine, pohlepne budale
Ma vlada cirkusna, na čelu sa glavnim ludama Konaković i Zeljković :D
Jes meni ona presjedavajuca sega hahaha
Uuuu , ovu skupštinu redovno gledam! Ima jedna dobra treba sjedi u prvom redu, vrh je!
Ovome Konakoviću je pametnije da šuti
Zeljkovicu na um palo da malo pogura Kanton kadrovima iz SDA
Bravo Fazlija