Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oplakah mogu prikupljati samo za Tv Herceg Bosne a ti Bosnjo Placaj ove uhljebe iz BH televizije.
Pa sta ce prikupit kad danas nema ni pola Hrvata u Mostaru kolko je bilo prije 15 godina.Sto ste raselili ljude? Ko je kriv za egzodus i moguca gasenja fakulteta? Bolje da si trazila da se uvede jedna policija u BiH.Mozda koji investitor poslije bude
Tuznije je jos sto je Hrvat na celu te institucije koju ne placaju.
.. pozovi i hotelijere iz Medjugorja da napokon počnu pdv placat .. nikad marka u nije usla, a penzije i invalidnine redovno dolaze u taj dio BiH..
Ne znam zašto bošnjaci imaju ovolike pichke i smradove od političara da niti jedan ne smije progovoriti o tome koliko državnih para dođe iz Zapadne Hercegovine a koliko tamo ode...
Eto ti znaš pravi se javio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zmija a zena
Mrš!
zamislite da svi placaju porez pa.gdje bi bio kraj ovoj drzavi
Najpostenije bi bilo da i mi u Federaciji prestanemo placat, pa kad se vi izdogovarate po sudovima i pocnu placat svi pa neka i Federacija placa.Postenije ne moze biti!
Trazite da vam kablovski operateri placaju postotak narod nece nikad niste ni zasluzili
Ne treba ni Sarajevo plaćati za sviju za mene je budala ko plati preko epbih televiziju Kad svi budu plaćali onda ok do tad niko
Ova pobjegla sa televizije i sad poziva one koji nikad nisu plaćali da plaćaju kako bi se što više "stručnjaka" sa Romanije zaposlilo.
Ivan Crnjac radi na BHRT ustvari i ne radi, ali se vodi kao zaposlen, ne dolazi na posao, prima platu, a vodi šovinistički portal na kojem pljuje sve što ima veze sa BiH. Vi iz Sarajeva iz kotline ne znate sa tim kockoglavim škucama raditi. Ne razumijete taj mentalitet. Mora neki Bošnjak iz Hercegovine da bude šef jer mi znamo kako sa njima i vjerujte za mjesec dana pjevati ce on Bosno moja lijepa gizdava kad ga pričepimo!
Pozivaš? POZIVAŠ? Halo studio, jel se čujemo?
Protjerati sve Hrvate sa BHRT-a sve dok taj zaludjeni narod odbija da plati. Pa nek idu na tv kiseljak fino. Zašto da ih ja plaćam.
Hahaha od bascrsije do Zenice mozes uredjivatu a bhrt to ukinuti je trebalo odavno
Zašto bi plaćali bih tv čija je to tv novac naplatite od home tv moja tv ii sl distributera
Ja ti prvi nikad to platiti neću.
Divna ova naša vlast. Neke se moli da plaćaju a nekima se u isto vrijeme nameće plaćanje. I onda dođu vi drugi i pričaju o nekoj ugroženosti a šta god im se ne sviđa ili neće kod njih se i ne provodi ali u isto vrijeme mi ovamo moramo sve. Postavlja se pitanje ko je zaista ugrožen u ovoj zemlji?
Nikad ali baš nikad neću platiti RTV pristojbu naročito nekom tamo servisu kojega uopće ne gledam niti pratim!!! Kad sam kupio TV na njega sam platio porez i carinu te sva državna davanja te je on time moje osobno vlasništvo na kojem mogu gledati šta je mene volja a volja mi nije gledati BHTV! A u slučaju da mi inkasator želi ući u kuću samo bi ga iznijeli ali sa nogama naprijed!! Tko gleda neka plaća!!!
nista od toga do javni servis ne bude sviju nas a ne samo bosnjacki