Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, ti se našla pričati o NAPUMPANOSTI !
Uvijek tako ženstvena i graciozna, a opet moderna žena koja zna braniti svoje stavove i istovremeno uživati u svojoj ženstvenosti. Kikser se može ponositi ovako lijepom strinom.
oplakah jarane ;)
Tako je Majkicka taman posla da vam uvedu sankcije,ma oni se to samo sale sa vama LOL LOL
Mamu ti napumpao majmun, pa se ti rodila.
Ovu sam rugobu jednom vidio uživo, vozala se u služebom autu, plaćenom od svih nas poreskih obveznika iz cijele biH. Toliko je brkata i odvratna da sam tri dana povraćao i imao noćne more, u p.m. koji akrep
napumpana politička priča komentarise kako su prijetnje napumpana politička priča...
zivo me interesuje do kada ce ova malatiti pare na racun drzave koju opstruira na sve moguce nacine!? paradox!!!!
"Pa, Republika Srpska je samo po tom osnovu sprečavanja pranja novca u budžet inkasirala 20 miliona KM" Normalno, to je država
Burazeru gledaj kakva je, ovu ni mati ne voli
STIDI SE DIMENZIJA SVOJIH
Bice bolje kad crknemo svi skupa.
Majkić, predlažem da se u to ime oglasi krojačica koja te učila krojačkom zanatu.Kasnije ničim izazvani završeni Aperion-obaška.
Važno je da ona i njeni drugari redovno primaju enormne plate - za nerad. Pa da mi je samo vidjeti šta su to oni dobrog uradili za svoj narod za ovih godina vladavine. Kako su licemjerni, malo je reći.
Ljepotica dana!
MENE SAM JEDNA STVAR INTERESUJE A O TOME NE PRICAJU.... O KAKVOM SE FINANSIRANJU TERORISTA RADI???