Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demagogija i samo demagog prosipa....
Gdje su onolike donacije za Srebrenicu.... Ti pusti milijuni bi unaprijedili Pariz, a ne jedan omanji BiH gradić....
simone konju retardirani!
Pa ponudite više jednom. Imate za početak Guber vodu, iskoristite to i zaradite pare. "Procjenjuje se da bi od eksploatacije ljekovite vode prihodi bili veći nego što danas ima cijela tamošnja privreda" - http://balkans.aljazeera.net/vijesti/guber-voda-zivota-za-mrtve-kapitale Hajmo sad pokrenite to i prestanite sr.ati i prosipati demagogiju.
Srebrenica je bila zrtva u ratu a evo i u miru na zalost.
Ne smiju čekati da im se neko smiluje, moraju sami raditi, nuditi ideje, tražiti investitore i donacije koje neće ići preko sda i drugih gradova nego direktno dolaziti njima.
Slazem se.Ali cim bi politicari namirisali donacije odmah bi raz*** sijelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)