Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako god, Srbi su vam pokazali gde su Granice…
Proglasili da na pola BiH ne važi Ustavni sud , ne priznaju deytonsku kategoriju Ohr-a i VP , ne priznaju da državnu imovinu, ne priznaju strane sudije , ne priznaju zakonsku odredbu puta u Nato , odlikuju ratne zločince , ne dozvoljavaju proslavu 25.nov , itd...A , govorite o Eu putuu..., NIKAD..!
Naredili joj da 5 dana prije 25. novembra ne smije okusit ni casicu, da bi mogla procitqti ovo sto su joj napisali...
a šta ti i ostali ""političari"" radite na ispunjavanju zahtjeva 14 i 5+2 ništa gdje su rezultati
Srbi bi u sovjetski savez, da im rusi oplođuju žene a oni se svrsavati na taj prizor
ZAVNOBiH je bila skupina nacista koji su trpali narod u nacionalne torove "Srbi, Muslimani, Hrvati" da bi se zabranilo izjašnjavanje kao Bosanac i Hercegovac.