Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ste ministre pobrijali a gdje su ostali savjetnici i druga govna koja osim redovnih primaja su clanovi nadzornih odbora skupstina komisija klepaju lovu..
da imaju koristi i na kaktusu bi sjedili
Govnjivom letvom sve rastjerati
lider opozicije moze biti samo sef kluba poslanika stranke koja ima najvise poslanika a nije u vladi. jedino ako je niksic u medjuvremenu presao u sbb
Premalo guzica, a previše stolica. Treba to razumjeti, suosjećati se...
jes ružan ovaj Bevanda ocm
da su to kakvi mozgovi i shvatio bih, ali oni samo ubiru lovu i jebe se njima za bosance.
Dovedite majmuna, dajte mu bosansko državljanstvo učlanite ga kakvu stranku i danas sutra će i on biti premijer, presjednik ili nešto slično
100% si u pravu. Majmuni nemaju obraza zato su i podobni.
Joj vidi ih, sve debilske face... posebno Salmir Kaplan, Sanjin Halimovic, i Nermin Niksic.
vidi ih kakvi su jbem ti hljeb!!!!!
dvije fotelje, dvije plate...a sve u jedno radno vrijeme.
Grrrrrrrr. Mogul ja da obnašam je'an potez po tintari i....drugim organima, može i tijelima. Treniram ove borilačke pa reko da vježbam nasuho. Ne boli, kažu.
Ma malo im je dvije stolice, dajte im još koju. sirotinja
Pa šta će jadni kad nema ko umjesto njih da sjedne? :))))
Znači to su tih 10 kapitalaca koji su nezamjenjivi, samo što mi ne znamo u potpunosti iskoristit njihove kapacitete ...! ! ! E, baš sad mi nešto na um padaju njihovi ženski roditelji . . .
Uhljebit' se, razvalit' guzicu, sjesti na više stolica - jednostavan princip.
Pa može se imati i po 10 fotelja kad se ni u jednoj ništa korisno ne radi.