Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Milane. Spreman si da postaneš glasnogovornik SDA
Pa evo odgovora na kraju teksta članka "...ministrica je morala podnijeti ostavku jer nije htjela slijediti instrukcije prilikom predlaganja zakona..." Jasno ko dan žena ima obraz čast i dostojanstvo za razliku od ljigave šestokrake žljezde.
Sedam zastupnika imaju DF i SBB. SEDAM! Ko glasa za ove kvazi stranke? Da ne govorimo o hipokriziji. Do sad se sakom i kapom kralo, a sad kao molim vas objasnite nam sto dajete otkaz.
Kako znamo, sad ceAutomatic 424, Diplomatic, citamotuA323 , Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik, da nas truje kako Konakovic Dinokio ne valja. A puna usta su mu bila gov ... hvaljenja kada je Dino bio u SDA.Takav nivo licemjerstva, kako je narodu poznato, nema ni nit jedan od mrskih politicara. Lignja ima karakter za ovog lika. Fuj , fuj, sljam od covjeka .... ali nek pise komentare, da i dalje pratinjo njegova sra ....misljenja.
privjeSci se oglasavaju
Dino vam svima kroji kapu Sta ste dozvolili
Poherem ti se u usta ćelava, neradniče, lizoguzac jedan, mrš smradu
Samo iskreno zestoki sam bio zagovornik sestorke ali su me razocarali ...znam da treba vremena ali evo godina nista...nesto kosili travu , sastancili ali nista....demagogija...vladavina prava nista novo vec kao i SDA , droga, kriminal, auta po trotoaru gdje hoces javasluk, kafici stolice jos malo pa po cesti .....nista...auticni , bave se trajektorijama mjeseca i glupostima ...
@gooUser1561888010 RUKU NA SRCE..... BOLJE I DALJE BI PROSLI DA JE SDA BILA NA VLAST TU GODINU!!??
Pravi su naziv izabrali D(demagoska) F (fronta), DF ..ko si ti da ti zena daje razloge? Podnijela ostavku i cao , nije joj se horoskop poklopio , ja glupana i seljacke politike!
Za i zaboravio da je ovaj covjek jos u vlasti. Svasta!
Trebao bi i ovaj Dunović se obratiti glasačima DF-a o da prizna koliko je dobio od SDA da srušo ovu do sada najbolju vladu u KS i da pokuša opet dovesti SDA na vlast. Dunoviću, skontala te raja...
Po cemu najbolja , ja ne znam kako mozete reci za nekog da je najbolji to je opasna opaska , jer zna se sta je najbolji Najlakse je pricati a djela nigdje.
Joj DF-ovaca što su umislili da su face. Realno, u ovoj Vladi KS-a najviše rade kadrovi NiP-a i donekle NS-a. Ostali su tu samo da popune kvotu.
Kraj sestorke.
ne zelimo
A zašto vi ne kažete istinu o prevari birača koalirajići sa SDA, HDZ i SNSD-om?
obet DF filozofira i mlati praznu slamu, SDA privjesak ocejfite do 2020 onda kud koji mili moji