Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim korektno od Dunovica, ne znam cemu toliko negativnih reakcija. Kad skupe 50 poslanika, dobice i njegov potpis.
Izgleda da ovi jos nisu pofatali 50 poslanika, NASA STRANKA JOS NE ZNA GDJE JE, pa im je ovaj klempo kao sad kriv za sve , HAHA
SDA 29 + HDZ 12 + BPS 4 + SBiH 3 + ASDA 2 = 50 glasova. Dakle, glas bivšeg Muhameda koji se krije iz imena Dennis Gratz je više nego nevažan.
Čekaj te ljudi, ko je Dunović da traži ta imena, il ima il nema većine, ko mu je to reko da radi, pa u toj Destruktivnoj fronti Željko Komšić se stvarno više ne zna ko kosi ko vodu nosi. Imal' ta stranka uopšte presdjednika il se oni sastanu u Jagodi pa se dogovore pa onda kad se zarakijaju sve ponište...
Po Ustavu Federacije ravnopravan sa Čavarom i njegov glas se pika taman koliko i Čavarin! Još pitanja?
Ne, mislim da ti nadimak sve govori ALEJA LIPA, JAVORE MOJ, BREZO MOJA... Nije srećo u tome stvar, on je potpredsjednik F BiH, ako mu dođe papir o kojem su se dogovorile stranke i potpisale ga i stavile pečat, šta njega briga imal većine ili ne. Šta je to on istražni sudija. Što se Čavare tiče on mi je staso za SGSOD Šepurine, Središte gardijsko za specijalističku obuku dočasnika "Damir Tomljanović Gavran" kod Zadra.
Po svoj prilici će Čavara raspisivati nove izbore u Federaciji!
Spetsnaz Ko se ukopavao ukopao se. Ali traktore podmažite za svaki slučaj!
"Mi nećemo u vladu, ali nećemo ni da je neko drugi formira". DF
FBiH treba većinsku Vladu. Ako se ne može formirati Vlada, Predsjednik FBiH mora zatražiti nove Izbore.
Da, ovo je covjek koji ima 6 savjetnika, od toga dvojica rade posao koji moze obavljati cistacica, tj sekretarica. Od toga je jedan sa SSS, tj srednjom skolom, koji je u izjavi sekretarici na pitanje: gdje ste prije radili, odgovorio: "U ugostiteljstvu, tj. u kaficu". Ovo je covjek koji je umjesto guranja nasih firmi na "EU Fair" - "Sajam Evropske Unije", gdje svaki izlagac ima maltene zagarantovano pravo na ugovore i izvoz, za svog posjeta Strazburu i VE, pokrenuo izradu ugodne postanske markice. Ko jebe firme i realni sektor. Hocemo li dalje?
Pa i neka je Tanoviću dat popust - bio u armiji, Oskarovac i dan danas nema nikakvih lopovijada/ nisam u NS/, a po ovome što se vidi Suljagić je jedan mali seoski đilkoš koji je umislio da je veličina. Veličina je samo u kokošarslim marifetlucima. Bolje mu je da se vrati u sredinu koja ga je iznedrila i neka pomogne Durakoviću da Srebrenica sa Potočarima opstane! Ovdje prepoznat samo kao mutivoda i mutikaša. Kući momak, kući! Što prije to bolje!
Vidi ti balidjana što su se navili,pa šta su trebali pustit i prihvatit pljenidbu javni preduzeša izmedju čovića i izetbegovića.Ni meni nisu dragi al samo da skinu prokleti sda pa makar došao crni djavo poslje.
Valjda Parlament postavlja i razrješava Vladu. Ako se u Parlamentu izglasa nova Vlada sa 50 ruku, ko si ti da ti se dostavljaju posebno spiskovi ?
Liberal On je podpredsjenik F BiH, idiote i ti to znaš ali se praviš lud ili uistinu jesi lud. On ima ustavne ingerencije i ko si ti da se nešto o tome pitaš? Na sve kompromitirajuće postupke Novalića i Čavara, koji ti bezbeli ne smetaju jer si "demokrata", okomio si si se na Dunovića misleći kao i tvoje stado da je to "najslabija karika". E, nije.....a ti i tvoji lajte koliko hoćete, lajete na mjesec koji je daleko....
Dunovicu tebi je stalo do BiH isto kao za lanjski snjeg
PODRZITE STRANKE DF_SDP_SBB KO NE PODRZAVA OVE STRANKE ON JE PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE
Da se podrže, OK. Samo je uslov da se DF ratocilja i pusti niz vodu Suljagića, Bajrovića i njihovu grupu koja će na Kongresu stranke pokušati da smjeni ili bar umanji funkciju onoga ko će biti predsjednik. Naime traže da se uvedu funkcije dopredsjednika, umjesto predsjednika! Sa ovom dvojicom, te još grupom koja je u ministarskim foteljama u KS - DF definitivno nema mjesta kod onih koji su do sada glasali za DF. Željko, u problemima si sa ovom grupom!
PODRZITE STRANKE DF_SDP_SBB KO NE PODRZAVA OVE STRANKE ON JE PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE
DF_SDP_SBB KO NE PODRZAVA OVE STRANKE ON JE PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE