Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB glumi opoziciju u vlasti!? Njihov je ministar saobraćaja a oni tovare SDA. Odmah raspustiti vladu i proglasiti neposredne izbore, da se svako registrira i konačno da narod izabere a ne ovo na silu. BiH treba da traži svoje građane širom planete zemlje a ne obratno...
Ne pitajte me zašto sam za javno objavljivanje Registra branitelja u ratu 1992-1995 koji treba obuhvatiti sve koji su uvedeni u evidenciju u trajanju od jednoga dana pa sve do onih sa ukupnim mogučim trajanjem od skoro 4 godine. Dakle NE TRAŽI SE OBJAVA REGISTRA KORISNIKA NEGO REGISTRA BRANITELJA. Zašto pa mislim da ne treba nikome pojašnjavati.
Sporost nam dode vrlina izgleda
Kad je sve kod nas sporo i kocnice mnoge postoje
Zakon ne treba ni usvajat,invalidima i nesposopnim ta rad dati penzije,ostali trazite posla...
Ono za sta smo padali natjerat ce nas da ustanemo
1100 BORACKI UDRUZENJA je dokaz da se bosnjaci ne znaju udruziti i organizovati.
najjadnija drzava, nakon toliko godina laganja, pljacke i varanja sad je na redu ovaj zakon koji se naravno moze usvojiti jedino ako sda dobije jos 4 godine mandata. Tesko je naci prave rijeci jer jednostavno ne znam sta bi napisao i kako bi opisao ovo stanje i do kada ce ova ratno profiterska mafija vladati ovom jadnom drzavom, kontrolisu svakim jebenim centimetrom gdje ce krece bilo kakav novac
Nece sigurno. Vec dugo se zavlaci i odugovlaci. Politika im je da se zavaraju borci laznim obecanjima i drze pod kontrolom do izbora. Nakon izbora...ko je be borce.
Nejma ni 25% boraca od tolikog broja koliko ih je po raznim stranackim vezama nastancano. Dok se ne ispostavi javno spisak i ne napravi revizija i ne treba zakon usvajati jer i borci znaju da je ovo stranacki kriminal.
borci ti ga puse Milanee Milanee Milanee e e
Sve je ovo pokusaj lova u mutnom u predizbornoj kampanji
U toku rata su ovi izvršili agresiju na Ilidžu.... cijeli rat je držali u okruženju.... ali su Ilidžanci bez ičije pomoći zaustavili sve pokušaje višestruku brojnijeg agresora.
Sve je ovo pokusaj liva u mutnom u predizbornoj kampanji
Pa SDA te pare sebi pokrala