Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo licemjerstvo čovjek više ne može da sluša, pa samo se Bošnjacima servira priča o ozdravljenju od nasionalističko-separatističkih ideologija, kao da smo mi začetnici istih, i kao da će sa nama i nestati na ovim prostorima. Idi u RS, i kao Srbin svoj narod pozovi na priznavanje genocida u Srebrenici, pohapsite ratne zločince i zabranite njihovo veličanje, pa da krenemo prema zajdeničkom ozdravljenju.
ne moze ozdravit kad je napada virus POLITICARI
U BiH nema nacionalizma. U BiH je uvek bio sukob religija. Vi ste isti narod podeljen u tri religije. Ni po cemu drugom se ne razlikujete. A sad je na sceni sukob hriscanstva i islama. To je vas problem.
sve si ti to fino rekao.......ali narod zna da ste vi odlicni retoricari bez konkretnih rezultata
vidi vlahe što glumi demokratičnost . idi malo kpd brata dodika pa mu prosipaj te bošnjačke multietničke vrijednosti
ISILOVAC
E moj Dunovicu pitaj nas sta nam ne treba...a spasa nam vec nema
na ovim prostorima možda bude sreće za stotinjak godina...možda, nažalost
To nije problem kod nas Hrvata i Srba. To je problem kod islamista 18,7% oni su uvijek bili islamski nacionalisti hoce sve svoje da nemtnu drugima od obicaja, imena naroda, kulture pa sve do religije
Ma ja,"bosanski zrak,bosanska zemlja,bosanske ptice,bosanski oblaci"..Je li te adocira na nesto?
ko je ovaj lik haha