Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je duhovito, evo smejem se i dok kucam ovo, smejacu se do sutra ujutru. Bas je duhovita ova demokratija.
Gospodo ambasadori, da ste bili u Beogradu ili Zagrebu, neko bi vas konzervom, upaljačem, kovanicom, kamenom ili još gore metkom, gađao! Ovako, vidjeli ste jednu organizaciju na nivou, grad koji je pun demokratije gdje svako ima pravo na izražavanje svog stava. I najvažnije od svega, izuzetak nasilja. Sa ovim možete zaključiti ko je bastion civilizacije a ko varvari. Sa tim naukom, nadam se da će te povući i neke konkretne poteze, jel od ovih varvara ne može se živjeti. Hvala :)
@HrvatPaki LGBT zajednicu ne podržavam, ali isto tako, nisam nikada napisala pozive na fizički obračun, što se lako iz komentara da pročitati i utvrditi. Naravno, LGBT ne, ali ako već moraju svoja uvjerenja da iskazuju, onda to učiniti na demokratski i civilizovani način ali dopustiti drugima da i oni svoje uvjerenje iskažu. A ne gađati ih konzervama, kovanicama i mecima kao što se to radilo u varvarskim mjestima poput Zagreba ili Beograda :)
Lijepe basuske i varsavski pakt. Nekad bjese ravnoteza, a sada se ovi sprdaju sa cijelom planetom. Medjutim sve se u zivotu vrti u krug. Ili sve bude i prodje...
izgubio sam dvije minute zivota.. minut dok sam ovo dva put procitao.. i minut dok sam probo skontat svrhu ovog glupog clanka..
molim sve koji komentiraju ove podmetnute članke da se suzdrže i preskaču temu. sadržaj vasih komentara se nadgleda i prati. Hvala.
diktatura je uvijek drugo lice prava na slobodu govora.
Jel moguce!??
Ja ako nešto kažem 4.x.u zadnjih mjesec sam bann
Ciji je u cijoj? ko koga ovdje?
Ne zanima nas ko ga kome tura izmedju vas, ali nas zanima: dali ste "od rijeci" koje ste jucer izgovorili. Podsjecamo vas da djeca u ERS nemaju pravo na svoj jezik, evo vec sedmu godinu? Da je Crkva nelegalno na imovini Nane Fate, Da Srpska pravoslavna crkva jos ceka povrat imovine u Sarajevu ...pa hajde da vidimo dali ste iskreno na strani Sloboda i Prava ili ste LICEMJERI!!! P.S. budite gospoda, budite kulturni gejevi, a ne obicne pedercine!
Realnoooo ne moze nista sa Harijem iz Travnika.
podrška ambasadorima, pokazali su našim seljačinama šta je tolerancija i boli me taki što on živi sa partnerom.
Sarajevo se ne bi zamjerilo americkom ambasadoru ni pod cijenu prosirenja debelog crijeva.
@gooUser1567886626 Kad smo već kod širenja debelog crijeva, ti bi o tome kao Kačavendin đakončić znao najbolje. Iskustvo progovara? 😂😂😂
Sar
Vlada KS je kriva za ovo. Nikad.se nece oprati od ovog. Zato ce biti nagrađeni na izborima..
@Albagdadi GLUP SI
Mislim da je klix dobro inspirisan $$$ za ovu pederizaciju.
...ovo je samo prvi korak preuzimanja sarajeva od lgbt....zanimljivo je da bosnajci misle da ce sa njima lako....ali oni su najjaci i najmocniji lobi na planeti...i imaju daleko najvise para i najvise uticaja....vjerujte da ni jednu odluku uskoro bosnjacka politika nece moci da donese a da je ne odobri neki clan lgbt....uostalom...zapitajte se zasto je bas nelson stigao u sarajevo?
@DRY374 došao da usadi zapadnjačke vrjednosti, na koji način će usadit e to je zanimljivo hahah. dok god ovom zemljom upravljaju ambasadori a mi biramo političare mi se nesmijemo zvati ržava, mi smo dvorište ambasada stranih zemalja.
Ima neko kesi, povraticu