Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju i radnici GP PUTa tuziti bivseg direktora Adnana Terzica i Osmana Baceliju
Piši propalo. Na osnovu Člana 115. Zakona poslodavaca o radu FBiH ova potraživanja su zastarila.
Zar Zakon o finansijkom poslovanju nije stupio na snagu 2017.godine, kako onda da se primjenjuje u tom periodu. Drugo ovo ovako i treba ali ako je ovo slučaj onda bi stotine direktora javnih preduzeća trebalo u zatvor jer su upravo javna preduzeća najveći dužnici za uplatu doprinosa ?!
HAhahahhaha, pa ne mogu da vjerujem, da li komentatori ovog clanka znaju kolika je imovina FEROELEKTRA i koja je vrijednost te imovine? Da je pravna drzava nekoliko osoba bi na giljotini zavrsilo zbog ovog lopovluka......