Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pogledat na youtubetu 'Tuzlasnka Kolona:,samo budalama i cetnicima jos nije jasano ko je krivac.....sramota od naslova
RS genocidna tvorevina cij su temelji bosnjacke kosti mrtve djece i nenaoruzanog stanovnistva Srebrenice i ostalih nesretnih gradova
Naouruzani pripadnici neprijateljske vojske - po medzunarodnom pravu - LEGITIMAN VOJNI CILJ. Cak je i Hag to potvrdio. Nije bitno ko je prvi zapucao.
@Zilot U Srebrenici je bilo rije; o zarobljenicima i civilima koji su ubijeni
24.10.1991 formirana je skupština bh Srba a 28.2.1992. donijet je Ustav Srpske republike BiH. Republika se sastojala ne samo od svih područja gdje su Srbi bili većina, nego i od „mjesta gdje je srpski narod manjina zbog genocida nad njim tokom Drugog svjetskog rata“, odnosno obuhvaćala je teritorije slijedećih 70 opština: ...Teslić, Trebinje, Tuzla, ... Republika je proglašena dijelom dijelom jugoslovenske federalne države. 2 mj. 15.5.1992 dešava se Tuzlanska kolona. Pametnome dosta.
Svoju slobodu i jeste kupio time sto je sve otkucao. Tako da ce vremenom svako balince doci na red sta je radio. Jer niko nije zaboravio da su prve pokolje napravili balincad i ustase u Sjekovcu a rat nije ni počeo, a i danas lupaju janjicarsko poturcenim mozgovima o agresiji.
@Optimissticna Ma vi kmečite vec 25god samo to i možete iz rezervata od 24 posto i da radite. Jer znaju srbi gdje da smjeste poturceni otpad.
@Optimissticna Balince moje malo pa ko moze da ospori prvu bracnu noc kada ste poturceni srpski otpad zivi dokaz tih stvari. Sve je to lijepo Ivo Andric opisao i svjet ga nagradio Nobelom jer je opisao nastanak poturceno janjicarsko plemena inace poznatiji kao balije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovo neko ko da je prepisivo naslov iz nekih ravnogorskih novina
Tuzlanski jugonostalgicari daju sansu agresoru da se izjednaci sa zrtvom.Nista novo,njima je Beograd i dalje glavni grad. Tu je sve istrazeno,odgovorna je agresorska JNA a jos su dobro i prosli jer im nije uopste trebalo dozvoliti da izvuku oruzje koje smo mi kupili i da nas kasnije ubijaju sa njim.
...rekao bih da svega nebi bilo da rahmetlija nije povjerovao cimermanu. taboo najnovije bošnjačke istorije.
Citava bosnjacka historija se moze opisati rojecima topovsko, meso, levat, amerika
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne bih se htel mesat u srpsko bosnjacki sukob.
@Wolfix ..."manjinci" su ti izglasali "neovisnu" bih. u suprotnom bi "tvoji" bili manjina.
@Wolfix ..mladosmuslimanska, drugi sprat, levo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vvidi jasmina, starog vehbosa, komunjara koja se tobe dozvala
divi džasmina isti sadam husein kad su ga ščepali u rupi....
Samo ti hodaj po Srbiji ,ponovo ce ono tebe uhapsiti,pa ce opet biti kuku lele.
...vojni sudovi vosjke srbije su obična zločinačka lakrdija u šapama vojnih obavještajaca. suduli su kapetana koji je predao kasarnu u hr, da bi izbjegao smrt momaka na služenju vojnog roka, a dubajiću očito dlaka s glave neće falit. što su stanišić, simatović i vasiljević "nakrojili", trebaće 20 godina da se počisti.
@Zilot ...lakrdija je sudit čovjeku zbog humanističkih principa. služio sam jna, i znam kakva su mi se paščad od oficira "kalemila" na pleća. jer im je uvreda bila vidjet pred sobom čestita, kućna insana koji se ne zavlači u oficirski čmar. smirio ih je kos, da ih nebi ja, onako balav i mršav, "smirio" na svoj način pa fasovo vojnog zatvora.
@Zilot ...moguće sam pobkao vojne sudove 2 armije. mada su se i vs "zakitili" sa slučajem ubistva 2 vojnika u gardijskoj kasarni. nisam ništa zasrao, nisam dozvolio da me maltretira ustašoisdni kep jozo pavlović ni četnikoliki (tada turbo bratstvo-jedinstveni) momir talić. ebo im je znanje major kos-a, kasnije su me hvalili ko da sam tito lično. pljuc, bagra đubretarska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)