...vojni sudovi vosjke srbije su obična zločinačka lakrdija u šapama vojnih obavještajaca. suduli su kapetana koji je predao kasarnu u hr, da bi izbjegao smrt momaka na služenju vojnog roka, a dubajiću očito dlaka s glave neće falit. što su stanišić, simatović i vasiljević "nakrojili", trebaće 20 godina da se počisti.
@Zilot ...lakrdija je sudit čovjeku zbog humanističkih principa. služio sam jna, i znam kakva su mi se paščad od oficira "kalemila" na pleća. jer im je uvreda bila vidjet pred sobom čestita, kućna insana koji se ne zavlači u oficirski čmar. smirio ih je kos, da ih nebi ja, onako balav i mršav, "smirio" na svoj način pa fasovo vojnog zatvora.
@Zilot ...moguće sam pobkao vojne sudove 2 armije. mada su se i vs "zakitili" sa slučajem ubistva 2 vojnika u gardijskoj kasarni. nisam ništa zasrao, nisam dozvolio da me maltretira ustašoisdni kep jozo pavlović ni četnikoliki (tada turbo bratstvo-jedinstveni) momir talić. ebo im je znanje major kos-a, kasnije su me hvalili ko da sam tito lično. pljuc, bagra đubretarska.
Prikaži sve komentare (236)