Demant tvrdnji sa FTV-a
0
Dug BHRT-a 8,42 miliona KM
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitajte hasanbasica gdje su pare
nije tesko napraviti dobru Tv, problem je u soc realistickoj furci koju svesvrshodni SVRSAVAJU NA SVESRSHODNIM godinama: treba nam vatHr na celnoj funkciji ftv: opppa, bhtv1 znas onog VLADIMIRA Bilica ( VATRH VAZDA) EVO 15 GODINA, SVAKA MU CAST NA NACIONALNOJ PROFESIONALNOSTI... AL USTANI bane bA..NAPOKON.....DA JE SAMO JEDNU EMISIJU IZUMIO U 15 GODINA O0D DANAS DO JUCE...i FEDERALNA ISTO.... TV PO MJERI MENADZMENTA..NASLA SE PROVINCIJA......I NA KRAJU OSTANU TRI RECENICE...WE ARE ANARCHISTS: YOUR MUM SUCK BIG FAT ELEPHANT DICK....IF YOU DON\'T TRY AND REACH US..SEE YOU AROUND...
Bosna je cudna drzava! Politicari i ostali drzavni rukovodioci za blacenje. Englezi zaista igraju dobar fudbal ali ja ih nebi prenosio radije bih pravio panorame nasih planina i rijeka nego ogroman novac ulagati u nepotrebno oprostite (pod uslovom ako nije sila upotrebljena) dali nam kredit da moramo uzeti prenose njihovih utakmica tako da na nama zaradjuju dva puta. Zao mi je naseg naroda sa politicarima koji uzimaju i dijele strancima sakom i kapom crno nam se pise moja Bosno.
Adi, majmune, očekuješ da se BHT1 kači na neki program upitne legalnosti i pušta nam program sa njega? I drugo, nauči čitati: 525.000 nije pola milijarde već pola miliona.
Pa ima li iko vise normalan u ovoj drzavi pola miliarde dati da se par budala ganja loptu. I to englezima dati tolike pare ovima sto nam svim silama blokiraju ulasak u evropu. Sa tim parama bi se sigurno mogla izgradit jedna serednja hidrocentrala i to bez ikakvog kredtia. Posto je ova drzavo puna experata evo da vam laik dadne jedan prijedlog kako da nemate nikakvih troskova a ipak da mozete kledati tu englesku ligu,jest da je preko interneta ali je ipak dzaba, i citav svijet koristi ovaj program.Program se moze ovde skinuti i najbolje u anonimnom modusu koristiti: http://www.softwaredownload.cc/downloads/8-sopcast-3-2-4/users/new