Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL IH STID?! PODRŠKA ZA GENERALA!
@MartiMisterija tako se i postupa sa agresorom i teroristima
@MartiMisterija sta pricasJebote Danis Tanovic
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čovjek je branio BiH, a ovako mu se odužujete.
podrška generalu
podrška generalu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Ako je gen.Gotovina nakon "oluje" oslobodjen odgovornosti u Hagu (pri cemu ne mislim da je gen.Gotovina ratni zlocinac,niti da haski sud nema pravo),ali usporedbe radi,pitam: za sta bi to mogao odgovarati gen.Dudakovic?"
Bosanski generali ne bježe ,ne mijenjaju imena,ne skrivaju se u drugim državama jer oni nisu zločinci i nemaju se čega bojati.
...
Zašto SIPA ne hapsi Bakija, Budaka i onog šupka Čovića. Oni temeljuito ubijaju civile već 25 godina.
Samo ponosno generale, nemas se ceka sramiti!!!!
Pozdrav Bosno , Nema tog zakona koji moze nekoga ko se samo brani osuditi.Šta je trebalo poloziti oruzje i zvati četnike i abdićevce da dodu da nas pokolju.Nije Atif išao u srbiju i hrvatsku sa vojskom nego samo branio narod i njihova ognjišta.
@Srebrenick joooooooj patetike!!! Znaci Atif je mogao poklati koliko hoces civila i nebi mu se moglo suditi jer je vodio obrambeni rat?
Možda nije trebalo ubijati civile? Netko je i te ljude valjda ubio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Generale izdrzi .Pobjedio si tri vojske pobjedices ako Bog da i ove uhljupe !
@lorens sa grbavice nije on pobijedio ni jednu vojsku. Nato vam je dao krila, da nije bilo natoa sad bi Bora Corba svake godine brckao noge u karinskom moru
@poskok123 E JESU NAS HRVATI POMOGLI NEMA ŠTA PA UZELI SU NAM PARA I ORUŽIJA I PRITOM ZABILI NOŽ U LEĐA A DASU BILI ISKRENI IMALIBI SADA ZEMUN A MI M BILI MNA KALIMEGDANU A HOČEMO AKOBOGDA ITO VRLO BRZO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo jako pizde su to srpske cuj za zlocine protiv vrsa... ko vas je platio da organizujete to sve
jedan je general Atif Dudakovic , svi smo mi Atif Dudakovic
i ša sad,niša,mošnjaci će i dalje merhametli da trlahaju mošnjama
A jest ga Alija dobro udomio sve na Američki stil ko daje u vijetnamu ubijo civile.Još samo daga vječno udome na kovačima a da nekoga izrove zbog generala pa da sve bude potpuno
A jest mu faca prava zločinačka vidi se dase u ratu dobro hranio i daje bilo plijena i janjetine
Bošnjaci, i Srbi i Hrvati su željeli da vas unište, a da nije bilo ovakvih ko Atif Dudaković ne bih vas postojalo nigdje na mapi .Nevijeruj te puno stranim silama , a ponajmanje Srbima i Hrvatima jer oni svoje zle namijere iz prošlosti žele da prepišu Bošnjacima. Sudit se ne može čovjeku koji je napadnut od agresora.
@AzraMuslija ...draga Azra kako te nije stid? Ja sam morao djecu u drugu sobu sklonit :-) ....da slucaj o ne procitaju tvoj komentar.
umesto "ne vjerujte" pise "nev(I)jeruj te", a smatra sebe merodavnom da daje savete i otkriva velike "istine" o politici, etici i vojnom pravu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da se branio gumenim mecima opet bi bio uhapsen sto je nekom oko izbio.
u ovoj zemlji radi SDA bande svi drugi vise uzivaj sem onih koji su je puskom branili.