Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo mi vec dualno obrazovanje, gdje god su "dvije skole pod jednim krovom" prvo to da se rjesi, to je sramota, segregacija u 21. stoljecu
Sistem obrazovanja u BiH je u velikom zastoju, ali da bi se to promjenilo potrebno je prvenstveno rijesiti vece probleme kada je u pitanju obrazovanje a to je npr: rjesavanje problema "dvije skole pod jednim krovom" ... To bi za nas predstavljalo jedan vid napretka u obrazovanju.
Eto otkrili ste toplu vodu ... koliko znam to je nekad i bilo u bivsoj nam drzavi ... Hadziomerorovic prosipa pricu kako brine za buducnost djece, a cisto sumnjam da tako i misli ... ponovo skupljanje jeftinih poena.
A hoce li morati "ministru" da donesu i 10000 km na ruke?To ce moci vjerovatno samo "legitimne" Bosnje,ovi iz SDA,i "legitimni" Hrvati iz HDZa.Da "Legitimni" nastave pljacku dugu 20 godina.
Ministru Zlatku Hadziomerovicu bi bilo pametnije da krene rjesavati problem "dvije skole pod jednim krovom" kako bi zaustavio diksriminaciju djece u Stocu. Ne rjesava probleme u svom rodnom gradu, to sve govori o njemu i njegovom karakteru.
Ovo je od velikog znacaja, ali nece biti efekta pogotovo u ovom HNK, jer Hadziomerovic sve stranacki po skolama zaposljava, pa tako imamo nastavnike i profesrore koji nasu djecu uce da se biose npr "bijo" i slicno!
Koliko mi zasotajemo.............ako mlada i nađu posao veze nemaju o praksi ;(