Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podsjeca me na SCG prije nekoliko godina.... mozda se to i desi kod nas.
komentar
komentar
ko ih jebe
Tako nesto bi trebalo uraditi i sa onim nasim papcima u parlamentu,kad im samo vidim one seljacke face prosto ne mogu da vjerujemkoga je narod izabrao.A mogu se kladiti da velika velicina njih nema ni zavrsen fakultet(fakat zalosno) .DOLE PARLAMENT
sta hocete majke ti....mi smo ionako samo pickice...ne bi nikad imali muda za ovo...a vjeruj te mi da bi bilo ptrebno...da im se mi najebemo u skupstini matere pa tako ne bi imali vremena da se svadjaju oko povisenja svojih vec velikih plata... ...udri brus li... :)))
eto evropskoj zajednici i plavim sljemovima novog posla, bice mira u bosni
sad cu ja to sve postrojiti tamo, nasli da se kurce u mojoj mahali...
Haj vala malo, ne bi li mi negdje otvorili humantiranu agenciju i uzeli pare, al mi smo smotani za tako nesto.
Bice rata, bice rata