Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se po troje guzvamo u taksiju,a rudari imaju voz !
Pa u Bingu zaposleni sa visokom školom sigurno imaju veće plate od ovih ljudi, a i rade manje zahtjevne poslove.
Prijavi se Suljo u npr Sipu i radi kao inspektor. Zajebavaj se sa mafijom sa svih strana, pa onda tu priču ponovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
'osnovne plate službenika u državnim institucijama su za 25 do 40 posto manje u odnosu na iste poslove na nižim nivoima vlasti' Ako kantonalni drot s pendrekom ima istu platu k'o diplomirani kriminolog u SIPI ili duplo veću platu od vojnika Oružanih snaga BiH, jasno je da institucije države BiH nikom nisu bitne. Čak ni onima koji sebe nazivaju "probosanski".
prepoloviti vam broj, jer ste većina nelegalno zaposle i i onda izvolite povećanje place
Koji nije zadovoljan HOĆE LI DA SE MJENJAMO ON NA BIRO JA NA TO RADNO MJESTO. A OD BIROA NEMAM NI FENINGA
Pa dajte otkaze. Sunce ti j... dokle je ovo došlo.
Mrš i hvala na pažnji.
ma ovo je trebalo motkama rastjerat -nehljebi
hajte da se mijenjamo.na neviđeno imam fakultet 17 godina iskustva i radim kod privatnika.
Ne bi se usrecio. 100 %
E sad udrite one koji su vas tu zaposlili
Dajte otkaz i pravac privatni sektor. Tamo će vam biti duplo veća plaća.
Nisu oni hrabri i pametni jer su izašli na ulice, nego bezobrazni! Svi oni su dio krvopija na vlasti koji su ih doveli da se zaklone iza njih od građana. Nema to ni trunke odgovornosti za posao koji rade. Arogancija, bezobrazluk, nekultura, nedostatak vaspitanja i obrazovanja krasi državne službenike koje susrećemo na raznim, često izmišljenim pozicijama. Redovna plata za redovan nerad, pa malo...
...a šalterski terorizam, a nejavljanje na telefone, a nedostaje papir, a dođite sutra, a bolovanja, a regresi... Bilo bi zgodno da vidite sa amidžom, dajdžom, tetkom, komšijom, kumom... koji su vas zaposlili.
Svaka čast uhljebima državnim službenicima, koji izgleda imaju više hrabrosti od robova u privatnom sektoru. Plate generalno nisu povećane niti 5% na posklupljenja od 40% i galopirsjuću inflaciju. Svaka čast, majmuni!!!
Pa napustite i nađete sebi posao kod privatnika,da vidite kako je nama.Ne zaradite ni to što dobijete.Radno vrijeme do 3h,dođem u pola pola 2 kaže ona šalteruša do 1 radi sa strankama,mamu vam pokvarenu
Koliko i kako radite previse i imate!
Niste, ali zato vas ima vise nego zeceva i 80% vas je viska. Vama je sevap urucit otkaze!