Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Nece taj novac nikad vidjeti puteve posto moraju od toga vracati kredit MMF-u, to je jedini prihod za ratu kredita. 2 . Volio bi da se ukine akciza ali nece se ukinuti ovo je samo predizborna kampanja.
Mi nećemo zaboraviti zločin akcizne koalicije nad građanima BiH!!!!!!
Šanse da izglasaju smanjenje akciza su 1:1.000.000....Ustvari šanse da urade bilo šta pozitivno za građane su tamna u tom omjeru....
idu rukice od SBB protiv ukidanja...da mi je znati kakva je razlika izmedju SBb i SDA!
Ovi politicari nasi ako ce se i u cemu sloziti to je oko nekog povecanja cijena jer znaju da ce indirektno imati korist od toga, nebitno sto su se do juce pljuvali i sto ce se sutra pljuvati..
Ovi politicari nasi ako ce se i u cemu sloziti to je oko nekog povecanja cijena jer znaju da ce indirektno imati korist od toga, nebitno sto su se do juce pljuvali i sto ce se sutra pljuvati..
Nista smanjenje. Ukinuti skroz.
Nema od ovoga nista, SNSD, HDZ, SDA, SBB su to davno dogovorili na nivou lidera stranki sa predstavnicima mrdjunarodne zajednice koji su izlobirali akcize za svoj tal i interese krupnog kapitala. Ovdje se vidi koliko je bahata i asocijalna ova vlast, te je stoga ovaj prijedlog A. Pandurevic jako dobar.
Ne moze kod nas cijena prelaziti 2,05 KM,a da i ostatak privrede ne poklekne pa vi ostavite akcize ako hocete da i vasa djeca sutra budu migranti.
Mnogo je kriminala i zloupotreba poločaja bilo da bi jedne akcize bile dovoljne da se pokrije sav gubitak. Ni MMF ni PDV ni akcize nisu dovoljne. Mnogo se pokralo, mnogo se "realnom " sektoru - odanom vladajučim ubrizgalo za ove crkavice koje daju radnicima. Mnogo se otpisalo obaveza prema državi ovim "relnim sektorovcima" Mnogo se para kroz "nevladin" sektor plasiralo i opralo za kupovinu izbora. Mnogo se medijim daje da šute na sav goli kriminal....
ono reda radi ..