Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se jos bave 2015-2016 godinom.Drzavo jeebem ti majku .
Da li ce se Radoncic pojaviti na rucku u Covicevom stolnom Gradu, da u odsustvu Bakira preuzme bosnjcku stvar u svoje ruke.
Nenamjensko trosenje akciza za puteve treba da istrazi SIPA jer se radi o ogromnom kriminalu. Osnivanje parlamentarne komisije da bi se to ispitalo je samo zataskavanje. Nenamjensko trosenje akciza u milijardama je vrh ledenog brijega. To je kao da vi date novac da vam se napravi stan a izvodac radova sebi od tog novca napravi vikendicu na moru, a vi ostali bez stana i para.
Ovo je, sto bi moj dedo rekao, "vodu vari vodu hladi"
Nigdje se ne zivi bolje kao u BiH, malo radis zatim ide dorucak, pa kafica, ponuda kladionice i idemo dalje. Toga vani nema nego radno odjelo i piđama sta se vazda placete ko mala djeca sto bi rekli Bake, Čovke, i Doda.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! Slijedi nam blokada države i što je najintersantnije neće je blokirati genocidaši i promicatelji, već šćepini tornjaci! P.S. hudi Bošnjo nikako da skonta da glasati za smrdončića je isto kao dati svoj glas duduku i čoviću!
Jest im dobro
Samo stuć pajserima u glavu bandu iz SDA , HDZa i SBBa , SDSa i SNSda ... sve go fašista i pljačkaš