Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njih je jedino briga da pet + hiljada liježe redovno svaki mjesec. Ništa drugo ih ne boli, životi građana najmanje. Motikom istjerati iz institucija koje mi finansiramo!!! Motikom!!
zato sto sda radi protiv naroda, svete se sto su izgubili izbore, ali tek ce da izgube sve
Oni ce nesto pitati ministre, pa isti lopovi sjede u parlamentu kao i u VM
da imaju casti i obraza davno bi podnijeli ostavke
a sta je sa Respiratorima i potrosenih 10 miliona, za te pare smo mogli uzeti Vakcine a od vas novinara niko da pita Malog ljigavca Hodzica,Novalica i ostale sta je sa Respiratorima i Zasto ne rade a potroseno 10 miliona i zasto ne vrate Pare !!!
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
Pa vi opet birajte nacionalističke stranke, zaostali bošnjaci
Ma zaboli njih za pitanja do 2023 sigurna plata a narod ko vas j... to je nasa realnost
Svaka smrt od covida ide na dusu nesposobnim vlastima
kakva ce to suplja i pravdanje za nerad da bude puna onih izraza koje drzavnici koriste kad nista ne rade "druge obaveze od krucijalne vaznosti" i tako to
Mislite da se njih uopste tice to? Koja farsa.
Sta god da “naškrabate” ili kazete kao opravdanje u nasem narodu prolazi, nemojte se plaho sikirati. Uzmite jos koji od 20 miliona za plate, jos neki od automobila u vrijednosti od 100 000, izmjenite zakon o javnim nabavkama naravno u svoju korist, izdvojite koji koji od 3,8 miliona za stranke, pokrenite nam cetvrti val poskupljenja proizvoda, dignite nam jos rezije. Jer mi se ovim ne bavimo, mi se bavimo kako pomoci vladi da zatvori ugostitelje. Naopaki do neba.
Nabavili su sebi pare u dzep, ne mogu i vakcine i njima pare... morali su jedno izabrati.