Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto su zakoni drzave ili federalni na papiru a u biti se sprovodi politika tzv HB. Eto kako i eto zasto.
Hajde malo ukljucite taj mozak. Ako se otvara vec ovo pitanje i poteze i KAO brani BiH interes, sta je sa svom dosadasnjom drzavnom imovinom koja je podjeljena po stranackim principima?? Sta je, recimo, sa BHtelekomom? Zar to nije bilo drzavno vlasnistvo? Sta je sa Bosnalijekom? Sta je sa svim zemljistem na kojem su bile nekad drzavne firme? Sta je sa planinama? Sumama? Pa do sada se sve prodavalo i zauzimalo, a sada kao odjednom “oni tamo” hoce to za sebe?!?
Treba im hebat kevu‼️
Srbi su mala maca naspram ovih.
Bosna je svacija samo nije Bosanska. Biti ce Bosanska kada hostaplerski sud ode u penziju i kada se bude sprovodio zakon u djela . Do tada valjda Bosna prezivi javasluk,nered , hostaplere u politiki i u zakonu itd.
HDZ su gori od srba. Za srbe znamo da su dusmani BiH ali hrvati to rade hinjski i podmuklo. Covic blizak sa Dodikom?! Pa to je van svake pameti s obzirom sta su srbi radili hrvatima i sta su spremni ponovo uraditi. 200 000 hrvata je protjerano i RS-a.
Grebes mi sve ko se mi ovdje opet ne pokrhamo ali ovaj put bas bas
Nego da se mi lijepo podijelimo. Pola meni pola meni
Poslije Trojke Bisna ce se svesti na 3-4 Kantona
Pa sarajevski nacelnici pogotovo berilo su gori od dodika
Kako je Krrnulo Izdajnici jz Trojke ce Prodati Drzavu za sitne pare
Znamo iz rata kako hrvati rade, podmuklo i iza leđa. I onda kad im se ukaže prava prilika, zabiju ti nož u leđa. Nikad ne vjeruj bosanskom hrvatu i nikad ne zaboravi na sta su spremni. Samo tako ćemo opstati
Glup si samo neznaš
Ma nebi to HDZ, kakvi, ovo je njihova domovina, pa oni vole ovu zemlju, zele njenu cjelovitost, stabilnost i prosperitet. Oh wait...
Pa valjda je sasvim normalno da sd građevinsko zemljiste privede krajnjoj namjeni i da se iskoristi potencijal istog. Od toga i zive lokalne zajednice, a razvojem istih razvijamo i drzavu BiH. Sta znaci suma, rijeka, oranica sko nije u funkciji? Posebna je prica kada Ustavni sud kaze da su opca dobra vlasnistvo drzave, a opce dobro i jeste ipce jer ne moze biti u vlasnistvu nikogs, pa ni drzave koja ima jedank pravni polazaj kao u svi drugi nosioci stavrnih prava.
Radi skripta made in Vatikan hahaha
Svi se pale sta hrvati i srbi rade a niko se ne pita sta je sa drzavnom imovinom na Bjelasnici.Na koji je nacin dosla pod nadleznost opcine Trnovo? Svo osudjuju druge a niko da pocisti ispred svojih vrata!
Ima li itko da pokrene poništenje upisa morske obale na općinu Neum
Interni dokument NIP-a kako medijski voditi i montirati premijeru Novalicu aferu "Respiratori". Iz NIPa negiraju dokument, jer nisu uopce znali da je odbrana Fadila Novalica dosla u posjed ovoga dokumenta, sto je premijer danas iskoristio kao jedan od dokaza odbrane tokom zavrsne rijeci.
Interni dokument NIP-a kako medijski voditi i montirati premijeru Novalicu aferu "Respiratori". Iz NIPa negiraju dokument, jer nisu uopce znali da je odbrana Fadila Novalica dosla u posjed ovoga dokumenta, sto je premijer danas iskoristio kao jedan od dokaza odbrane tokom zavrsne rijeci.