Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto zemljo Mozarta, Haydna, sta si docekala. Zbog katastrofalne pronatalitetne politike uvezla si ljude kojima je iq porpilicno mali.. posebno je otuzno gledati starqcke domove gdje stranci dolaze brinuti o domacem stanovnistvu... Evropljani ce zavrsiti kao Indijanci... Dobrim dijelom je zasluzan i feminizam za izumiranje Evrope
Uopšte ne mora da znači da je iz nekog nacionalističkog poriva. Ko god je živio vani, zna da petljat se sa "našima" znači automatski izrada.
kakva efikasnost policije!! svaka cast!!
Za swabe si uvijek jugoschweine.
Ma rohani neki Sa zadnje cuke ovakvi su nam dosli 92 na vlast a sad idu i u Evropu i eto rezultata
Kad su neke gehanije onda je drzavljanin BiH....kad je neki uspjeh onda su Hrvati i Srbi....
Debata balkanskih plemena
U petak nije bili jasni motivi koji su doveli doovog krvavog obračuna, klix novinari i njihova gramatika izrazavanja...
politikversagen.net
goouser ..9892 Pa mrzitelji kao ti su dokaz tvoje lude glave. Psihička bjedo kako možeš reči dva i pol naroda samo mi nije jasno koja si ti soxta.
Znam sta svako misli ko cita ovu vijest, hocemo da saznamo da li je bosnjak ili srbin u pitaju da bi mogli pljuvati i hraniti nase prerasude. Toliko nam je podsvjesno.
sta su gradjevisnke resetke, kontigent specijalaca, fakat ne procitate sta kopirate iz translate
Neznas sta je gradjevinska resetka ? Neznas sta znaci kontigent “necega” ?? Objesi se
Ali zato znas za “fakat”
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kriminalne grupe ne miruju i upotrebljavaju sva srestva za osvajanje prodajnog podrucja narkotika ma gdje se nalaze . Nemoj da vas zacudi da je Svedska na prvoj listi u Evropi po ulicnim ubistvima izmedzu kriminalaca .Zalosno je sto su to osobe izmedzu 16 i 20 godina tek stali na svjet.
Sandzaklije
Sandze se na zapadu bahate nad BiH gradjanima a u BiH glume bracu..opste poznato.
Pisite da je iz RS. Kad god je nesto lose onda je iz BiH a kad je dobro onda je iz RS
" Vidjela je kako automobil s dvoje putnika zaustavlja pješaka, a putnik ga je više puta ubo nožem".. Halo novinari klix-a , jel ovo koristite google translate??
@HansVanBreukelen Koji ti tekst čitaš?