Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim te Bosno !!!
GLUPE BOŠNJE JOŠ UVJEK NE SHVATAJU DA JE ALIJA SVJESNO DRŽAO SARAJEVO POD OPSADOM 4 GODINE, JER JE VRLO DOBRO ZNAO DA DEBLOKADA SARAJEVA VODI GUBITKU RATA.
Dobro je vama bilo u ratu. Imali ste konzervi i rize. Da je Alija bio razumniji mogli ste zivjeti kao begovi. Mislim da je film Nafaka objasnio neke stvari. SDA profiteri danas dobro zive, a obicna raja nakon jucerasnjega rostilja danas glodja kost iz nezaprzenoga graha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pozdrav Domovini!
Odjebi ti od moje domovine ! Bosna je domovina svih njenih naroda i vjera !!! Horion Bosona !
Miči se s ovog članka smradu ulojeni! Smrdi što su imali reći, rekli su 02.05.1992. godine..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zna li neko kakvu i koliku ulogu u ovoj bitci je imao musan topalovic-caco?????
Serite sta hocete ARBiH je sa prackama i rucno pravljenim bombama pobijedila vojsku koja je po snazi bila 4. u Evropi. Serite šta hoćete čak i sami Srbi priznaju da su u ratu popusili, sto i esu, i da Zapadnjacima nije smetala vecinski muslimanska temlja u srcu Evrope, danas 5 % Srba ne bi bilo u BiH. Serite šta hoćete lično znam Srbe, pravoslavci, koji su bili u jurisnim odredima ARBiH jer su prezirali zatucane cetnike. Serite sta hocete al Srbi nikad u historiji nisu posjedovali svoj komad zemlje. Bosanski kraljevi su vladali vecinom Raske i Zapadne Srbije, Austrougari sjeverom, a Rusi istokom. Onda su dosli Turci i izmijenili genetski materijal naroda na tim prostorima. Srbi danas ne postoje, to su turci koji su se ulizivali Rusima pa prihvatili pravoslavnu vjeru. Serite šta hoćete hiljade snimaka, srpskih, u ratu pokazuje čitave srpske formacije koje bježe pred tekbirima. Čak i Srbi i Hrvati u ARBiH su uzvikivali tekbire.
sarajevo je ... https://www.box.com/shared/7nmt7t1p2udvlg66yli7
Bitno je da genocidaša više nema u Sarajevu i da su ostali normalni srbi koji su zajedno sa ostalim narodima branili Sarajevo i jedinu nam Domovinu Bosnu i Hercegovinu, a vi nastavite živjeti u svojim getoima u okolini našeg Sarajeva.
Takodje treba istaci da se veliki broj Srba vratio u Sarajevo sto ce pokazati popis koji ce se uskoro dogoditi. Ostali su jednostavno prodali stanove i kuce poslije rata i otisli...... za to ne mozemo mi biri krivi, bas kao sto se Mile DoDick brani da nije on kriv sto je Republika Sumska ociscena kada ljudi prodaju kuce i stanove. PRIZNANJE MILUTINA KUKANJCA U VEZI DOBROVOLJACKE, koja nema veze sa danasnjim datumom 2.maj. U Dobrovoljackoj je poginulo 6 ljudi: https://www.youtube.com/watch?v=S9Iz8vYauh0
Nijedan Srbin nije protjeran iz Sarajeva !!!! Povukli su se jer ih je Radovan Karadzic pozvao da privremeno napuste Sarajevo, valjda nadajuci se da ce u narednih 3-4 godine uspjeti ocistiti grad od Muslimana. Sarajevo su branili i pravoslavci i katolici .... to su prave patriote koje nisu slusale svoje fasisticke poglavice koje su samo sijale mrznju. Veliki broj ih se odselio, ponavljam, jer ih je vodstvo bosanskih Srba pozvalo da napuste ovaj grad. I sada zive po Palama, Romaniji, Sokocu i ostalim zabitima. Ostale patriote pravoslavci su ostali i branili ovaj grad od cetnika. Takodje treba istaci da, mrznjom zadojeni Srbi, sve poginule od ovog dana - svrstavaju u SLUCAJ Dobrovoljacke ulice. Pa tako nabrajju da ih je poginulo stotinama. Dobrovoljacka je odvojen slucaj - i tu je poginulo svega 5 pripadnika JNA, sto je potvrdio i Milutin Kukanjac, a to se moze naci you tubeu s obzirom da Miletova privatna prcija zvana RTRS nikada nece objaviti priznanje Milutina Kukanjca.
Sjećate li se Sarajeva 2. maja 1992. http://www.youtube.com/watch?v=6IPPOoXthTY
Drugog maja 1992. godine je odbranjeno Sarajevo i BiH, a ne ''su odbranjeni Sarajevo i BiH'' .
2 Maja je odbranjen grad od Srpskog agresora koji je tenkovima stigao do Skenderije. Samo neustrasivost gradjana Sarajeva, Sarajlija, koji su goloruki jurisali na tenkove je spasen grad i cijela BiH. Agresor je bio naoruzao, obucen ali nije ocekivao lavovsko srce Sarajlija. Ko je bio u Sarajevu 2 Maja zna istinu. A sto nema Sarajlija u Sarajevu je zato sto su izginuli ili silom prilika raseljeni. Meni nije jasno od kud su se ovoliki Smrdi nakotili na ovom portalu.
Pokušavam dokučiti kakav monstrum čovjek mora biti pa napisati ovo što si ti napisao?!Nije problem u lažima koje si napisao od prvog do zadnjeg slova , nego je problem količina mržnje koju posjedujes!Krepaj sa tom mržnjom us.rano muslimansko lojavo pseto!
hahah a vidi ovog "multietnicara" kako optuzuje ovog gore kako je pun mrznje,a pazi njegovog komentara kako je prefin :) "Krepaj sa tom mrznjom muslimansko lojavo pseto" ?!?!?!? Pa vidis li sta si napisao majmune neotesani :) ti nekome pricas o mrznji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
g...lazljiva, muslimanska, balijska , poturcena, odbranili ste Srajevo tako sto ste poklali , silovali i proterali 200 000 njegovih pravih stanovnika Srba Sarajlija koji su tu ziveli vekovima pre vas muslimana i na njihovo mesto uselili na hiljade Turaka, Arapa, Sandzaklija i siptara....nece se ta vasa laz placena Saudijskim petro dolarima o oslobodjenju Sarajeva pomocu islamista od samih Sarajlija jos dugo odrzati u Evropi, vec sada se zna da ste u vasem okupiranom muslimanskom Sarajevu za samo nekoliko godina sa 200 000 verujucih muslimana u njemu, izgradili usred Evrope grad sa najvise dzamija na svetu, vise nego jedan Teheran ili Kairo sa po 20 miliona i to onih pravih muslimana!Srpska Republika zauvek, veze sa muslimanskom okupiranom enklavom izmedju Sarajeva i Zenice samo dok mora!
Imas svoju srpsku vikipediju na cirilici majmuncicu jedan usrani na kojoj mozes da procitas kojih je zrtava koliko bilo. Dok su tvoji rusili dzamije,moj tata je cuvao strazu cijeli rat ispred pravoslavne crkve da je neko ne bi taknuo slucajno. I nije ni bilo pokusaja kaze otac. Proguglaj malo koliko je zrtava ukupno u ratu bilo i koje cifre su u pitanju. Imas sad i knjigu koja je nedavno izasla,sa imenom i prezimenom svake zrtve (bez obzira na nacionalnost). Onda mozemo nastaviti diskutovati. Pozz
balo vic.1042 Očito,HITNO ti je potrebna intervencija dr.dabića!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na danasnji dan 92 agresorske snage danasnji SDP pokusali su okupirati BiH i pokoriti bosanski narod........
Svaka vam čast kako se uspjeli odbraniti grad, koji je bio okupiran sa svih strana.Respect
baš nam je dobro
sta je bilo bilo je AKO BOG DA BIT CE BOLJE
ŠEHER GRADU LJUBAVI MOJA !!!!!!!!!!!!