Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Dodik: Kupićemo 2.500 pušaka, nemamo šta da krijemo“...... Vintlaj Vintlaj dok prodje voz. 😂. Ekstra
Polako stanovnici siromašnijeh entiteta shvaćaju dubinu dubioze u koju ih je dovela srpska ultranacionalistička politika
@PosumljenaVlahinja Šta kad i slame nestane?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postoji li išta što vas neće povući da se prepucavate na nacionalnom nivou? Pljujete se, a živite u istim sranjima. Ne zna se gdje je veća bijeda, a pokrali su vas vaši! I u Banjaluci i u Sarajevu vam otkidaju ma kako se zvali i bahate na vaš račun. Sa istih vas visina pljuju! Ovaj momak, kako god se zvao, radi bar nešto. Vi ne radite ništa!
Ma bitno je da oni pljuju jedni po drugima a isto u citavoj BIH.Ista ovakva rampa u centru Sarajeva kod Penny Plusa cak ni kurble nema koliko sam vidjeo i sa kucicom gdje ceka radnik da prode voz.
HahahHHHhHjhahhahahaha Hahahahahahahjjajahahjahah Gospođo pandurević ....hahhahhahah Hahahahhhah....ali zato kasarna za obuku policajaca i silne puške.......haahhahahha u zalizanima....eeee fekalijo genocidna.
21 prvi vijek a on nije čuo za čuvara pružnog prelaza....
Sta se zalite glasaliste za njih.ko i mi za baketa.narod je glup uzivaj
Neka nama naših đikana, ljepota ha ja. Bitno je što kaže duduk da sve institucije funkcionišu.
hehe,a pogledajte samo te rampe kako izgleda,iste one kao što su bile u 1942godine
https://www.youtube.com/watch?v=P5Lr4fhjHjY&t=205s
tek su mi sad jasne srpske frustracije, sirotinja je to a onda ide zavist ogovaranje laganje sve bolesti sirotinjskog zivota
kao bosnjaci se smiju u komentarima zaostaloj rs a u mnogim selima ni ove rampe nema... ibrete se krajiskim naglasku, u zivotu ih pola nije otislo dalje od banja luke ali ono ima satro "stav" ibreti se u svom luksuzu rampi i naglasku momka iz bl. Uzmite taj stav i zabijte ga u svuda istu nacionalno ograniceno pedersku gu*icu!
E svaka cast!
Hebo majku, zamisli da na poslu samo vintaš, ja bih izvršio samoubistvo drugi dan 😁
sest sati radis dnevno a 1000 plata. zasto ne bi da nisi doktor
Ipak, skidam kapu sa glave… uspjeli su uhavizati tehnicko cudo zvano kurbla…. napredak!
zene im se bolje snalaze sa kurblom
@bosnasto i to svaki put, po triput… srpska tradicija
i on brate sere
Šta kaže, može da ga "strmekne" voz? Hahaha
bitno je srbin ima 2 puske ,1 zolju ,20 bombi i naravno 4s na kuci , je.o knjigu i nauku.