Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada ce ovo unazaditi gradnju autoputa pa ce umjesto 2156. godine biti izgradjen do 2248....jbg
Super prilika da se pere novac na sanacijama....
@ArgonautSorabD ako smo sta?!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ljudi autoputeve i tunele prave preko okeana i kroz Alpe, predvide sve tokom izgradnje, te iste koriste bez problema. A kod nas nisu sposobni napraviti ni običnu cestu, čak ni dobro zakrpati prijeratne Titove ceste. Mogu misliti koliko su se nakrali kroz izgradnju do sad izgrađenog autoputa kroz vrste materijala, debljinu asfalta, i slično. Naši su specijalizovani samo za izgradnju trotoara, a i tu se financijiski ugrade.
Stručnaci grade sa narodnim akcizama .
Sta se sve kod nas nece desiti.Ovo je uzas.Ali iskreno bilo je pitanje i vremena,danima upozoravaju na pukotine u Ribici,moralo je eskalirati
Hajmo sada svi...Bake kriv,kao i za zemljotres u BL....hahaaha
Tko je izvodjac radova na ovoj autocesti ???
http://www.avaz.ba/clanak/278656/adnan-terzic-za-avaz-ba-ovo-je-ekoloska-katastrofa Ne pravi se lud, dobro ti znaš da je u tamnom vilajetu sve katastrofa. Prevashodno zahvaljujući Velekvislingu i njegovim šegrtima - kod kojih je m2 najskuplji na kugli ovozemaljskoj - čim padne malo kišice, nema šanse ulicom Maršala Tita, u sarajevskoj općini Centar, proći bez čamca i trotoarom neokupan blatom ispod točkova. Smrt tamnom vilajetu! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
Takvo vam je i stanje napravili autoput kosto sto miliona a ulozeno u njega jedno plafon tri oni 97 politicarima u dzep eto ti narode glasaj i gladuj bravu u usta vas ebem
Jeli iko mislio na ovo PRIJE nego sto se autoput poceo praviti
Ako znas engleski onda mozes ispunjavati razne ankete, istrazivanja (surveys)! Mozes zaraditi $50 i vise mjesecno, zavisi koliko se angazujes i koliko vremena ulozis. Bolje to nego ovdje piskarati kojekakve gluposti. Otidji na: https://www.dailyrewards.com/?r=ref280619&s=7 Prijavi se i pocni zaradjivati.
Trebalo je odmah ovu vodu okrenuti prema Poljinama, da bar od nje bude neke koristi.
dobro je i do sada izdržalo
Šta ovaj jadničak s bagerom pokušava ccc
E jeste ga napravili, SVAKA VAM ČAST. Nego sva sreća da su u nastavku naši neimari odlučili da put vode kroz planinu Prenj, PA HAJ NEK IH ONDA POTOPI !!
Dugo nam je i bio.
Jedina sreca u nesreci sto je stanovnistvo i kuce bezbjedno