Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj svratite do budnje ako smjete
policija ako smije ? nek im samo neko izda nalog pa ces vidjet
Odlazeći i korumpirani KOS-ovc Ajnadžić ruši sirotinji, a ugrađuje sa 10% sa novokomponovanim tajkunima u izgradnji novih objekata!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Aferim ako vam za to sluze "specijalci". Sto ne rusite bespravne vikendice i kuce bogatasa, nego cekate da sve prodje "kroz papire"?
@sarajevowinter Ako iko pomaze i podrzava romsku populaciju onda je to Opcina Centar i u to se mozete uvjeriti i kroz medije i natpise i objave i slicno.Ova romska porodica koja je izgradila kucu onako kako nije trebala i mimo svih zakonskih procedura,logicno je i da ce biti sankcionisana i uklonjena.Dajte nemojte smijesni biti!!!
@sarajevowinter haj ne mlati bez veze, mora neki red postojati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gdje je sad voda roma sa Gorice Denis Chalenger da im objasni pravne procedure legalizovanja objekta,gradnje i slicno?Zna se covjek busati i prsiti kako ce dobiti mandat nacelnika a ne moze svojim gradanim pomoci ispred kuce!Sramota.Sve sto je nelegalno treba biti i uklonjeno bez obzira na zaljenje,sazaljenje i pomilovanje.Pogotovo imali su dovoljno vremena jos od septembra da podnesu zahtjev za legalizovanjem objekta,i nista.
Treba razmisljati na vrijeme i pratiti sve korake.Ne mozete podici kucu i pokriti je do krova a da nise temeljne procese ispostovali i pod jedan dobili gradevinsku dozvolu.To bar i dijete zna
Ta porodica Fejzagic je trebala ranije da razmislja da li rade sve kako treba da upravo do ovoga danas i ne dode.Ali znali su oni odlicno proceduru problem je sto nisu zeljeli da je ispostuju.Cini mi se ciganska posla
Kuca bez dozvole je kao i kuca bez temelja.Visi tu negdje u zraku i samo ceka tren i povoljan vjetar da nestane.Prema tome na vrijeme su trebali misliti i mjestani i porodica kako da iznadu rjesenje za ovaj problem.Kuca se ne gradi preko noci ne budite smijesni
Sve sto je nelegalno treba biti uklonjeno-odmah
NIJE SE RODIO KO JE OVOM NARODU UGODIO!! Ruše zato što objekat BESPRAVNO izgrađen. Valjda ćemo nekad shvatiti značenje dvije važne riječi u našim životima BESPRAVNO I ZABRANJENO!
Tekst uopste ne treba biti okrenut ka zaljenu porodice koja je BESPRAVNO I NELEGALNO izgradila objekat od temelja do krova.Porodice koja se takode OGLUSILA o sve pozive Opcine da se objekat svede pod stanje legalnosti.Porodica koja je pokusala jos u septembru mjesecu BAHATIM PONASANJEM,PSOVKAMA I ZASTRASIVANJEM otjerati vlast da ne uradi svoj posao a to je da se NELEGALNI OBJEKAT MORA UKLONITI na ovaj ili onaj nacin.Pametnom dosta!
hoho ... samo rušite te nelegalne građevine. i ja bi napravio kuću u centru grada bez ikakvih papira, na crnjaka.
Očita diskriminacija i nejednaki aršini. ''Bespravno'' je sve na Gorici/goricama a legalno je sve na ''poljinama''.
Bolesna sarajevska policija. Imigrantska kriza u punom jeku, oni cesu jaja na rusenju kuce sirotinji. Tibra na Stupu ce uredno ostati onakva kakva jeste, a zna se koga biste zastitili da zahtijevamo rusenje takvih zdanja koja nam unistise kvalitet zivota.
Ubleha01imam za tebe jedan savjet ti gledaj svoja posla a ne ti da pravis od Gorice elitno naselje ako nisi znao na Gorici zive Sarajevski Romi od pamtivjeka a ti ocito brkas nesto ali Goricu niko nikad neće dobiti jer gorica je naj poznatije sarajevsko naselje a ti i nemas te pare da bi ovdje napravojo elitno naselje al si kreten da bog sacuva
Pa lakse je da izdaju dozvole sko ne smetaju nikome....namet na vilajet,udri po bjedi,zastrasuj,terorisi...narod ovca vazda bio.sto vise pritiscu oni u torove,znaju oni taktiku..
Ko li je pikirao na likaciju opstinsko-stranacke mafije da mogu 2 fus zgrade napraviti i po 3000km po kvadratu prodavati ...fuj bjedo kad ce vam biti dosta!?
Nema gradnje na vodospremniku, šta je vama ljudi?
Eto, nek se sad gosp. Goran Bregovic ( zastitnik Roma ) pojavi i pomogne vlasnici na bilo koji nacin.