Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovo nije mogla police spriječiti? Sigurno su znali da se ovo dešava. Očigledno nisu htjeli
Nece policija nista sprijecit jel dole je ustaski pokret veoma aktivan, samo sute ne smiju javno da kazu, zato me ovo unistavanje ne iznenadjuje.
Smrt fašizmu! I mrtvih partizana se fašističke pi*kice boje. Samo mrtve ih smiju napadati. Od živih se useru.
Bijednici bijedni, ne znaju šta će od m7ke oa se ovaki svete , FUJ
Ove politike koje su protiv bratstva i jedinstva naroda nekada smo stizali i u Argentini. I opet ćemo da se zna i da ne bude da nismo rekli.
100% stoje hrvatske nacionalne stranke i zajednice iza toga. Smeta in što nije zavladao Hitler po ovim prostorima. Za pamet, obraz, obrazovanje i IQ slijedi jedna velika jedinica!
Ustaše su uvijek bili protiv partizana.
Pod hitno izvršiti dencaifikaciju zapadnog Mostara.
Najbolje da se partizansko groblje izmjesti negdje u istočni dio grada a ova oduzeta zemlja nek se vrati svojim vlasnicima. Svejedno tu nije nitko ukopan.
Ovakve stvari bi trebalo početi tretirati kao terorizam. U neku ruku one to i jesu.
A evo terorista se odma upecao.
Odgovoran majorizirani pakaš, treba ga tu namjestit da zidi , čisti i tuče kamen kad bue zatvorsku kaznu sluzio. Kakav narod moze voljeti krvavu NDH, da li ste normalni bijednici?
Smrt fašizmu!
sve je ovo maslo hadezea
Predizbornko kuhanje i dizanje temperature. Stavljanje prijedloga izmjene izbornog zakona koji neće proći u Predstavničkom domu, devastacija groblja, izmišljanje da bošnjaci žele preuzeti Dom naroda FBiH. Orkestrirani napadi HDZa sa ciljem da homogeniziraju glasačku mašineriju za oktobar. Sramota uništiti groblje radi izbora!
Isti oni koji su skoro na isti dan, u junu1992., vođeni generalom Bobetkom popalili sve pravoslavne crkve u Mostaru i dolini Neretve, ubijali civile i protjerali preko 30.000 Srba, a danas to slave kao "dane odbrane doline Neretve"? Izgleda da su se opet malo branili? Od koga?
planski i sistemski ukinuti antifasizam i praviti atmosferu ustastva kao korijena demokratije
Gradonacelnik treba da radi za sve gradjane - on ne predstavlja HDZ na tom mjestu. Jako dobar tekst i poznavanje lokalne situacije.
Samo promatram ove odvratne komentare,odkud znate ko je ovo uradio,znate li imenom i prezimenom?Znate koje je nacionalosti ,?Iz koje stranke dolazi? Po defoltu, je Hrvat neki iz zapadnog Mostara,sve se bojim da je ovo tipa ko sto je onaj mali sam sebi u Vakufu isarao auto ,pa optuzio "ustase",