Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa tobom na celu mogu bit jedino predvodnici novog rata
@NoridSrb0sj3k Za zakuhat, saacuvace on svoje dupe
Kako on može držati promotivne skupove u Njemačkoj, a neki ne mogu?????
hrvatski pasos u dzepu, a predvodnik pod rucnom. Ko te nezna,.....
Predvodnici koji uskracuju prava romima jevrejima i svim ostalim.
hahahhaha
Vrhunski politicar i gospodin, obilazi svoj narod i homogenizira ga, te upoznaje sa ciljevima politike i stranke koju vodi. Realno Hrvati danas u BiH daleko najbolje zive i svi su punopravni gradjani EU, nema danas kod Hrvata u BiH sirotinje i prosijaka. Normalno ljudi odlaze i zive tamo gdje ce im biti bolje, pogledajte kuce koje posjeduju obicni Hrvati koji zive u BiH. Trebamo se svi ugledati na Hrvate, jedinstveni, ostvarili i veliku Hrvatsku.
nema sirotinje? Znaš čega ima? Masa staraca koje niko ne obilazi...djeca otišla vani, starci se pate sami dok ne umru, a onda ovi dođu da prepišu imovinu...upravo tako, nosioci evropskih vrijednosti.
@gringo Najjadniji kantoni u BiH Livanjski i Posavski gdje su Kroasani vecina
HDZ moze biti samo predvodnik fasizoidnog puta. Davno je Hrvatska prozvana u EU kao najproblematicnija zemlja u EU i njeguje fasizam. Covic samo kupi glasace nebi li ostao u fotelji. Nije njega briga ni za vlastiti narad ni za drzavu.
Opet si slagao svoj narod. Ko zna sta si im sve napricao o ugrozenosti itd...Samo neka znaju da je sve laz i da ste najvise HDZ i ti krivi zasto ih je sve manje u BiH.
Koji kretrn moras biti i shvatiti ga ozbiljno.
ehehehehhe koji ublehas..kako EU ne zabrani ovog Blajburg UZP boysa...
Da li taj evropski put podrazumijeva i 2 škole pod jednim krovom. Te škole postoje samo u sredinama gdje su Hrvati većina.
da se nasmijej ahahahaha LOL
Jesu li svi legitimni u njemačkoj. Ko ih predstavlja tamo???
Skuplja pare od naivnih dijasporaša. 😂
teško onom koga ti vodiš bolje mu je da ga nema, vodi ti sebe, a bosnu ostavi na miru, eto ti hrvatska pa nju vodi..
Hrvati su divan narod samo im kvare hercegovci prosjek.